bannerPos

Undersøg årsagen til diarré og få bedre resultater

Det kan hurtigt blive en del af hverdagsrutinen at behandle alle kalve for diarré, men du opnår langt større effekt, hvis du undersøger årsagen og målretter behandlingen efter det, lyder rådet fra LVK-dyrlæge og kalveproducent. Arkivfoto: Ditte Birkebæk Jensen

Redaktionen

21-06-2019 08:25
Find årsagen til diarré, før du behandler, lyder det lavpraktiske men effektive råd fra landmand og dyrlæge.

De fleste landmænd med dyrehold oplever diarré fra tid til en anden i besætningen, og derfor kan behandlingen af lidelsen godt gå hen og blive noget rutinepræget. Men det er næppe en fordel at behandle for diarré ved at skyde med spredehagl – det har slagtekalveproducenten Søren Peter Funder fra Hobro nu erfaret, skriver Seges.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.

Sima i nye klæder

Sima-udstillingen i Paris har ikke alene flyttet dato fra februar til november, men bliver også klædt i nye klæder fra 2020.

Lovende resultater med bæredygtig vandrensning

Virksomheden Envirolyte Technology står bag en naturlig vandrensningsløsning, der angiveligt viser positive resultater indenfor blandt andet tilvækst og fodereffektivitet i svineproduktionen.
Side 1 af 1634 (32666 artikler)Prev1234567163216331634Next