bannerPos

Naboer til nye vindmøller og andre VE-anlæg kan nu afstå deres ejendom

Nu har du mulighed for at afstå din ejendom, hvis der opstilles en vindmølle eller et andet VE-anlæg, såsom et solcelleanlæg, i nærheden. Arkivfoto

AF: JENS JUL JACOBSEN

01-08-2020 15:46
Nye regler giver dig mulighed for at afstå din ejendom, hvis der opstilles en vindmølle eller et andet VE-anlæg, såsom et solcelleanlæg, i nærheden af din ejendom.

Af Jens Jul Jacobsen, senior tax manager, Jura & Skat, Seges, Landbrug & Fødevarer F.m.b.A.

Folketinget har vedtaget en salgsoptionsordning som led i en større lovændring, der også vedrører afskaffelse af køberetsordningen, indførelse af VE-bonus og justering af værditabsordningen.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.

Danske Agrolab tester pesticider i Midtsverige

Heroppe i det midtsvenske kan afprøves flere pesticider og sorter end i Danmark, og under lidt barskere vinterforhold.

Landmand fik 25 procent større majsudbytte

På Toftegaard ved Brønderslev oplevede man i år 25 procent bedre udbytte i majsmarkerne end et gennemsnitsår. Det skyldes ikke mindst arbejdet med mikronæringsstoffer og biocoating, der har sikret fremspiringen i et koldt forår.
Side 1 af 1988 (39742 artikler)Prev1234567198619871988Next