Danish Crown Beef: - Vi har plads til flere dyr

Oksekødspriserne er stabile på grund af de ændrede rejsevaner. Vinterferieugerne plejer ellers normalt at være en stille periode på oksekødsmarkedet.

Der er fortsat små tilførsler af kreaturer til slagtning i Danmark. De mængder, der bliver produceret, sælges dog til stabile priser, og det billede forventes at fortsætte den kommende tid.

Sådan lyder det i den nyeste markedsberetning fra Danish Crown Beef.

- Generelt har vi et fornuftigt afsætningsbillede, som vi også forventer fortsætter de kommende uger, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.

De ændrede rejsevaner betyder, at der er ro på priserne.

Ro på priserne

- Vinterferieugerne plejer ellers traditionelt at være en stille periode, men fordi rejseaktiviteten er lukket ned, ser vi formentlig ind i et par uger med stabile priser, siger Henning Sønnichsen, der er salgsdirektør i Danish Crown Beef.

Markederne i Sydeuropa begynder at røre på sig i mindre omfang, og i Italien er flere zoner nu blevet gule, hvilket giver mulighed for mere forbrug, lyder analysen fra Danish Crown Beef.

- Vi arbejder hele tiden med prisniveauet, og det lykkes også i et vist omfang. Derfor er det mængderne, som kommer til at være den begrænsende faktor i en ellers fornuftig afsætningssituation, så vi vil gerne have flere dyr på slagteriet, fordi vi lige nu har både kapacitet og et fint marked til dem, siger Henning Sønnichsen.

Alle noteringer er i denne uge på samme niveau som sidste uge.

aldo
 

Læs også