Køb dollar nu

Den amerikanske dollar er gået godt op i kurs overfor danske kroner, og bryder netop nu med et vigtigt modstandsniveau i opadgående retning. Dermed er trenden vendt fra ned til op, og vi står samtidig med et kraftigt teknisk købssignal på dollar. Den stærke dollar overfor blandt andet euro og danske kroner forklarer hvorfor, afgrødepriser stryger i vejret modsat afgrødepriserne i USA.

US Dollar vs. Danske kroner

Dollarkursen har brudt opad overfor danske kroner og er nu endegyldigt tilbage i optrend. Første kursmål ligger oppe ved 7 kroner. På helt lang sigt er der mulighed for en bevægelse imod 9 kroner.

Det er noget af en vending, dollarkursen har lavet siden maj måned. Efter lavpunktet for dollarkursen ved 6 kroner i maj måned har den generelt set været stigende hen over de seneste fem måneder, og det ser ikke ud til, at opturen er et afsluttet kapitel. Derimod bryder dollarkursen netop nu et vigtig modstandsniveau i opadgående retning. Det opadgående brud betyder, at pilen for alvor peger opad for dollarkursen overfor blandt andet danske kroner.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også