Danish Crown hæver notering for kalvekød og magert oksekød

Gode ordrer på kalvekød og magert oksekød gør, at der justeres op i noteringen. Forventningen er, at udviklingen er stabil de kommende måneder, lyder det fra Danish Crown.

I sit nyhedsbrev til sine andelshavere meddeler Danish Crown Beef, at man i denne uge hæver noteringen kalve.

Prisstigningerne sker med baggrund i en stabil ordreindgang fra både nærmarkeder og Asien. Det er kalve i god vækst og med en slagtevægt på min. 200 kg., der er god efterspørgsel på.

- Det giver anledning til, at der ved Dansk Kalv laves en lineær vægtafregning, hvor de største kalve, kommer til at koste op til +40 øre mere pr. kg., siger Ejvind Kviesgaard, der er afdelingsleder i Danish Crown Ejerservice Beef i nyhedsbrevet.

Det forventes noteringen på kalvekød forbliver i dette niveau frem til marts.

Det magre oksekød er ekstra interessant i samme periode, og derfor justeres noteringen også her med op til 50 øre pr. kg.

ege

Læs også