bannerPos

En stille uge på afgrødemarkedet

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
28-06-2019 15:51
Ugen har frem til nu, ikke budt på de store prisudsving på afgrødemarkedet. Men det er tilhed før storm. Alt afhængig af hvordan G20 topmødet forløber hen over weekenden og hvordan USDA`s kvartalsrapport ender ud fredag aften, må vi forvente, at der bliver sat lidt skub i afgrødeprisernes udvikling ved næste uges begyndelse.

Den amerikanske præsident Donald Trump og den kinesiske præsident Xi, har planlagt at diskutere de to landes indbyrdes handelskonflikt på G20 topmødet hen over weekenden. Forud for mødet har Donald Trump udvist gode intentioner, med henblik på at møde den kinesiske præsident på midten, for at nå til enighed om hvordan handelskonflikten kan løses. Donald Trump indikerer nemlig, at han vil udskyde den ellers planlagte straftold

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Miljøgodkendelse til andre staldsystemer

Ikke alle stalde passer ind i de traditionelle kasser i en miljøansøgning. SvineRådgivningen meddeler, at de har god erfaring med sådanne sager.

IGC forventer global overskudsproduktion i 2020

IGC, The International Grains Council, forventer en overskudsproduktion af afgrøder på globalt plan i sæsonen 2020 og 2021. Men det er ikke fra Europa, den store afgrødeproduktion i givet fald vil komme.

Mild morgenluft for industriel slagtesvineproduktion

Længe før klimadagsordenen blev sat af politikere og befolkning, var AgriFarm A/S klar med miljø- og klimavenlige løsninger for slagtesvineproduktion, der gør en industriel storstald til en venlig nabo.

Få tjek på smittebeskyttelsen i staldene

- Vi burde se på smittebeskyttelse i vores stalde som bedriftens virusprogram, anbefaler faglig chefkonsulent Anja Juul Freudendal, Velas byggerådgivning.

- Udvikling er mit opium

Flemming Fuglede Jørgensen er i gang med et generationsskifte på »Borupgaard« med sin søn Peter. Samtidig har han netop erhvervet herregården »Christiansdal«. Der er muligheder i dansk landbrug. Men der skal kæmpes for at bevare dem, lyder vurderingen.

Ser Øresundssag som et kvantespring for landbrugets miljøkamp

- Den her med, at de har villet lukke deres eget lort ud ved København lige midt i badesæsonen, den kommer sgu til at svide, vurderer formanden for Bæredygtigt Landbrug.

Nu afgøres om aksbeskyttelsen i hvede skal deles i to sprøjtninger

Planteavlskonsulenter landet over foretager hver uge observationer i afgrøderne og melder angreb af skadegørere ind til landskonsulent Ghita Cordsen Nielsen. Her er en kort status på denne uges registreringer.
Side 1 af 1850 (36981 artikler)Prev1234567184818491850Next