bannerPos

Flere tilmeldinger af svin end forventet i Danish Crown

29-11-2019 15:25

Tilmeldingen af svin til Danish Crown blev i indeværende uge større end forventet i selskabets prognose. Derfor udsætter Danish Crown omkring 35.000 grise til uge 49 – dvs. ugen, der kommer.
 
- Den forventede tilmelding til næste uge er meget stor grundet noteringsfaldet i uge 50, og derfor er forventningen, at der skubbes omkring 50.000 grise til uge 50. For søernes vedkommende er der slagtet op, og kapaciteten tilpasses ud fra tilmeldingen, skriver Danish Crown i et nyhedsbrev, og tilføjer:
 
- Ovenstående plan forudsætter, at slagterierne ikke rammes af større tekniske nedbrud, samt en tilmelding på niveau med Danish Crowns prognose.    

- Vi skal konstant tænke nyt

På Stenalt Gods drives man af at forbedre sig hele tiden. Derfor undrer det godset, når EU-ordninger som har innovation til formål, udelukker nye driftsmuligheder.

Teknologi har løftet planteavlen på Stenalt Gods

På Stenalt Gods har EU-tilskud været med til at fremme den økologiske planteavl med nye teknologier og opbevaringsmuligheder til tørring.

Solceller kan give ekstra indtægter

Solceller fyldte en stor del, da Sesvanderhave holdt julemøde for sukkerroedyrkere.

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på landbrugets udfordring

Skovlandbrug kan være en del af løsningen på mange af udfordringerne i landbrugssektoren, herunder klima- og biodiversitetsudfordringer. Landmand Bjarne Larsen ved Esbjerg viste torsdag sit skovlandbrug frem.

Grundvandsovervågning møder kritik fra Rigsrevisionen

Miljøministeren er stærkt utilfreds med, hvad hun betegner som en mangelfuld forvaltning af dispensationer til sprøjtemidler. Ministeren iværksætter nu tre tiltag for at komme usikkerheder og problemer til livs.
Side 1 af 1716 (34320 artikler)Prev1234567171417151716Next