bannerPos

Spekulanterne køber majs og sælger sojabønner

Dagsgraf: CBOT Søjabønner i US-cent pr. bushel Prisen for sojabønner på den amerikanske afgrødebørs i Chicago fastholder mere end seks måneders optur, til trods for at spekulanterne er begyndt at sælge ud af tidligere købte futures i sojabønner.

AF: PETER ARENDT

MARKEDSANALYTIKER MINAGRO.DK
19-10-2020 21:10
Spekulanterne satser ifølge en ny opgørelse fortsat på stigende kornpriser. Derimod er de spekulative kapitalfonde begyndt at sælge ud af tidligere købte futures i sojabønner.

I ugen der sluttede den 13 oktober reducerede de spekulative amerikanske kapitalfonde deres købsposition i sojabønner fra 238.394 futureskontrakter til 226.444 købte futureskontrakter.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.
Side 1 af 1988 (39748 artikler)Prev1234567198619871988Next