Deutz-Fahr-importør tredobler standarealet til Agromek: - Vi vil hellere investere i fremtiden end spare os ihjel

Moni Worldwide er klar med en stand, der er tre gange større end sidst, når Deutz-Fahr-importøren vender tilbage til Agromek-udstillingen i november måned.

Forventningerne til årets udgave af Agromek er store hos Deutz-Fahr-importøren Moni Worldwide, som stiller op med en 880 kvadratmeter stor stand, der er tre gange så stor som virksomhedens stand på 2022-udgaven af messen.

- Agromek er årets helt store trækplaster, og vi giver den fuld gas, for vi vil hellere investere i fremtiden end spare os ihjel. Jeg forventer, at der kommer en masse besøgende, og at der blandt disse vil være en stor nysgerrighed og en vilje til at investere oven på en usikker tid. Jeg tror, at mange vil være interesserede i at se nærmere på vores produkter og få en føling med, hvad vi kigger ind i, lyder det fra Henrik Hansen, CEO, Moni Worldwide, der også sætter ord på, hvad de besøgende kan forvente af virksomhedens stand på messen.

- Vi har adskillige nyheder med, herunder den firehjulsstyrede 5115 TTV og mellemklassetraktoren 6135 C TTV, som kun har kørt i Danmark i kort tid. Derudover har vi en kæmpe event-trailer med, som skal være med til at styrke og strømline vores messetilstedeværelse - her vises film og præsentationer på store skærme, ligesom traileren også kan lukkes af til eksklusive arrangementer.

Henrik Hansen fortæller videre, at Moni Worldwide siden seneste Agromek-messe er gået ind i flere lande, og at der er en forventning om, at eksempelvis en del svenske forhandlere gæster messen. Han oplyser også, at den hjemlige markedsandel siden sidst er vokset fra 4 til 5 procent til 13 til 14 procent.

Udvidet messeoplevelse

I Agromek-ledelsen glæder man sig til at byde Moni Worldwide velkommen tilbage på Agromek-udstillingen, også fordi det udvider de besøgendes samlede oplevelse på messen.

- Vi sætter stor pris på, at endnu en traktorimportør har meldt sin ankomst til årets Agromek, og vi glæder os over, at de besøgende igen får mulighed for at opleve Deutz-Fahr-traktorer på Moni Worldwides nu endnu større stand, lyder det fra Sten Andersen, formand for Agromek.

Læs også