Teleskoplæsser udfordrer det traditionelle marked

Det er lidt over to år siden S.D. Kjærsgaard A/S blev eksklusiv importør af den italienske teleskoplæsser Dieci, der bliver solgt i stort antal verden over.

I Danmark er teleskoplæsser-markedet domineret af andre mærker, og det har været en stor opgave at udfordre det traditionelle valg af teleskoplæssere.  

- Vi mener at have en bundsolid, enkel og brugervenlig teleskoplæsser, der sammen med SDK’s stærke service-setup ligger lige til højrebenet. Det er en udfordring at komme ind på et marked, hvor specielt én spiller har haft så stor indflydelse i mange år, men det er også her de største muligheder ligger i at kunne levere et konkurrencedygtigt alternativ. Vi er godt i gang og vi fornemmer en stor tilfredshed hos de kunder, der tager springet, fortæller Dieci Brand Manager Carsten Bondrop.

Det seneste salg er et godt eksempel herpå. Rhino System A/S, der laver totalløsninger inden for perimetersikring, køber en ny Dieci Icarus 17 meters teleskoplæsser. Teleskoplæsseren som er designet af Giorgetto Giugiaro, der er en af de mest betydningsfulde bil designere i det 20. århundrede.  

Michael Jensen, CEO Rhino System A/S, ser frem til at tage den nye teleskoplæsser i brug i forbindelse med et arbejdet med sikkerhedsløsninger.

- Jeg har lige fået en gennemgang af SDK’s servicetekniker Mark Bermann og det ser lovende ud. Vi glæder os til at den nye Dieci teleskoplæsser bliver en del af Rhinos totalentreprise og vi er glade for samarbejdet med S.D. Kjærsgaard, som også yder service på vores maskiner, fortæller Michael Jensen.

hka
 

Læs også