Pop-up bremsetest ved Bramming

TBS Maskinpower tilbyder bremsetest i morgen torsdag og fredag hos Bramming Maskinstation.

I morgen torsdag og fredag tilbyder TBS Maskinpower bremsetest hos Bramming Maskinstation.

Sidste år var politiet ude at tjekke traktorer og vogntog forskellige steder i landet og resultatet var mildt sagt ikke »imponerende« for trafiksikkerheden og landbrugets renommé. Halvdelen af køretøjerne havde bremsefejl, hvilket resulterede i bøder, kørselsforbud og sågar mistede kørekort for de yngste chauffører.

Som konsekvens af den kedelige statistik inviterede TBS Maskinpower, der er en af de få maskinhandlere i Danmark, der har et mobilt anlæg til bremsetjek af traktorer og hele vogntog, til »drive-in-tests« i flere af maskinforretningens afdelinger. Også der blev der fundet flere grelle tilfælde af defekte bremser på vogne, der i første omgang så pæne velholdte ud.

Nu tilbyder TBS så bremsetest hos Bramming Maskinstation på torsdag og fredag.

- Det kan vist bedst kaldes en pop-up-bremsetest, siger værkfører Jacob Ottosen fra TBS i Starup.

- Vi flytter i forvejen feltet ned til Bramming Maskinstation for at kontrollere alle deres vogne efter service og de har velvilligt lagt plads til, at vi kan lade bremsefeltet stå både torsdag i morgen og fredag, så lokale landmænd, entreprenører og andre interesserede nemt kan få deres vogne testet, siger Jacob Ottosen.

Læs også