Ovethi tilbyder nu gummibælter til bæltekøretøjer

Ovethi kan i samarbejde med dækgiganten Continentals Tech-afdeling nu tilbyde gummibælter til bæltekøretøjer.

I mange år har det været næsten umuligt at levere produkter og yde god service i relation til gummibælter til bæltekøretøjer inden for landbruget og industrien i blandt andet Danmark.

Det har dæksalgsvirksomheden Ovethi – Dansk Dæk Service nu fundet en løsning på i samarbejde med dækgiganten Continental og kan således fremadrettet rådgive, prissætte og sælge Continental Trackman gummibælter direkte til kunderne.

- Jeg er simpelt hen så stolt af, at vi har knækket koden til at få løst en udfordring, som både leverandører i dækbranchen, landmænd, maskinstationer, maskinproducenter og industrien har oplevet i mange år, indleder Ole Hvenegaard Nielsen, der er salgschef inden for trucks og industri hos dæksalgsvirksomheden Ovethi.

- Hidtil har det, tilføjer Ole Hvenegaard Nielsen, været næsten umuligt, at skaffe pris- og produktinformation samt at levere en efterspurgt vare, men dét er det ikke længere.

Aldrig sat i system

- Sammen med Continental har vi skabt et overblik over, hvilket behov der er for gummibælter på markedet, og på baggrund heraf, sørger Continental fremadrettet for at have et fast lager af de varer, der er efterspørgsel på, fortæller Ole Hvenegaard Nielsen, der har et bud på, hvorfor »miraklet« først sker nu.

- Det er bare aldrig blevet sat i system – måske fordi efterspørgslen på vores breddegrader trods alt har været for lille. Men den er stigende, fordi produktet giver så god mening i et forholdsvis vådt land, som Danmark jo er.

Det smarte ved gummibælterne er, at de minimerer maskinens marktryk og samtidig sikrer en større trækeffekt – sammenlignet med dæk; ikke mindst i vådt føre. På den facon har gummibælterne, ifølge Ole Hvenegaard Nielsen, lidt samme effekt, som når man kører med tvillingdæk.

Alle gængse størrelser

Flere og flere operatører inden for både landbruget og industrien vælger bæltekøretøjer til deres aktiviteter, og derfor er efterspørgslen på gummibælter stigende. Så når de bælter, som et køretøj er »født« med fra fabrikken, skal skiftes ud på grund af slid, bliver det nu meget nemmere at skaffe dem.

- Continental-bælterne er af rigtig god kvalitet og byder på masser af grundig dokumentation. Vi kommer til at kunne levere alle de gængse størrelser til diverse former for maskiner til både landbruget og industrien, påpeger Ole Hvenegaard Nielsen.

Frank Larsen, salgschef hos Continental i Danmark, er også begejstret over de nye gummibælter.

- I takt med den stigende efterspørgsel på gummibælter på blandt andet det danske marked er det oplagt, at vi skulle nå hertil – til gavn for både leverandører, producenter og kunder – og det glæder os, at Ovethi som en stærk spiller på det danske dækmarked har haft lyst til at være med til at tage teten på området.

Læs også