Domicilrokade i Ringsted

Helms TMT-Centret har købt en 17.000 kvadratmeter stor grund med facade ud til E20-motorvejen, og Semler Agro har købt Helms TMT-Centrets ejendom på Kærup Parkvej 17 i Ringsted, der også ligger ud til motorvejen.

Helms TMT-Centret har købt en 17.000 kvadratmeter stor grund ved siden af deres eksisterende grund i Ringsted. Fra venstre ses Jakob og Allan Helms, medejere af Helms TMT-Centret, under planlægningen af de sidste detaljer i firmaets kommende sjællandske domicil. Semler Agro har købt ejendommen på Kærup Parkvej 17 i Ringsted, der er placeret helt ud til E-20-motorvejen, af Helms TMT-Centret. - Ringsted udvikler sig til et centrum og logistiskknudepunkt for landbruget, og det er dermed den bedste beliggenhed på Sjælland for os, siger Morten Buus, administrerende direktør i Semler Agro. Arkivfoto

Ringsted er på vej til at blive Sjællands mekka for landbrugs- og entreprenørmaskiner. Semler Agro flytter nu også sine aktiviteter på Sjælland til Ringsted, der i forvejen huser Helms TMT-Centret, Scantruck, Mertz, Hydrema og Nicolaisen & Larsen.

Helms TMT-Centret A/S har købt en stor 17.000 kvadratmeter stor grund ud til E20-motorvejen i Ringsted. Forberedelserne til det nye domicil i Ringsted er allerede gået i gang og den spritnye forretning får facade ud til motorvejen. Det nye domicil forventes at stå klar medio 2022.

- Det er nu mere end 10 år siden, at vi etablerede egen afdeling på Sjælland. Derfor er tiden inde til at tage det næste skridt og investere yderligere i vores tilstedeværelse på Sjælland, lyder det fra Jakob Helms, medejer af Helms TMT-Centret.

- Formålet med at etablere et nyt domicil i Ringsted er at sikre, at vi også fremover kan yde den bedst mulige opbakning til vore forhandlere og kunder på Sjælland og øerne, siger Jakob Helms.

Semler Agro bliver nabo til Helms

- Vi har købt nabogrunden til vores nuværende afdeling, der ligger ud til motorvejen ved Ringsted. Det er meget vigtigt for os med en central placering og moderne, funktionelle faciliteter, siger han, og fortsætter:

- Mindst lige så vigtigt er det med dygtige og motiverede medarbejdere. Derfor har vi for nylig ansat to nye medarbejdere, som bliver en del af vort dedikerede medarbejderteam på Sjælland.

Helms TMT-Centret fortsætter aktiviteterne uændret i de nuværende bygninger, indtil det nye domicil står klar.

Fuldender strategi

Semler Agro A/S har købt Helms TMT-Centrets ejendom på Kærup Parkvej 17 i Ringsted. Semler Agro overtager ejendommen i medio 2022 og flytter dermed hovedkontoret fra Næstved til Ringsted. Næstved-afdelingen bliver lukket.

Med etableringen af Center Øst i Ringsted fuldender Semler Agro deres geografiske strategi og dækning af Sjælland, der inkluderer Falster og Lolland.

Personalet flytter med

- Ringsted udvikler sig til et centrum og logistiskknudepunkt for landbruget, og det er dermed den bedste beliggenhed på Sjælland for os, siger Morten Buus, administrerende direktør i Semler Agro.

Personalet fra Næstved-afdelingen rykker med til Ringsted under ledelse af Jesper Ulrik Skallergård, der sidste år tiltrådte som afdelingsleder.

Semler Agro blev etableret i 2015 og har i dag eksklusivforhandling af fire brands: John Deere, Väderstad, Kramer og Sulky, der supporteres af cirka 250 ansatte og mere end 80 rullende værksteder. Inklusive det nye Center Øst har Semler Agro 13 forretninger i hele landet sammen med en privatforhandler på Bornholm.

Læs også