Domicilrokade i Ringsted

Helms TMT-Centret og Semler Agro bliver naboer i Ringsted. Helms TMT-Centret opfører nyt domicil på nabogrunden til ejendommen på Kærup Parkvej, som Semler Agro har købt.

Helms TMT-Centret har købt en 17.000 kvadratmeter stor grund ved siden af firmaets eksisterende grund i Ringsted. Fra venstre ses Jakob og Allan Helms, medejere af Helms TMT-Centret, under planlægningen af de sidste detaljer i firmaets kommende sjællandske domicil. Morten Buus, administrerende direktør i Semler Agro, oplyser, at firmaet flytter hovedkontoret fra Næstved til Ringsted. Arkivfoto

Ringsted er på vej til at blive Sjællands mekka for landbrugs- og entreprenørmaskiner. S.D. Kjærsgaard købte tidligere på året en grund i Ringsted, og Semler Agro flytter nu også sine aktiviteter på Sjælland til Ringsted, der i forvejen huser Helms TMT-Centret, Scantruck, Mertz, Hydrema og Nicolaisen & Larsen.

Helms TMT-Centret får dog en ny adresse i den midtsjællandske by. Firmaet har købt nabogrunden til den nuværende base – det er en 17.000 kvadratmeter stor grund ud til E20-motorvejen, og forberedelserne til det nye domicil i Ringsted er allerede gået i gang. Den spritnye forretning, der får facade ud til motorvejen, forventes at stå klar medio 2022.

- Det er nu mere end 10 år siden, at vi etablerede egen afdeling på Sjælland. Derfor er tiden inde til at tage det næste skridt og investere yderligere i vores tilstedeværelse på Sjælland, lyder det fra Jakob Helms, medejer af Helms TMT-Centret.

- Formålet med at etablere et nyt domicil i Ringsted er at sikre, at vi også fremover kan yde den bedst mulige opbakning til vores forhandlere og kunder på Sjælland og øerne, siger Jakob Helms videre.

Fuldender strategi

Når Helms-TMT Centret næste år forlader den nuværende adresse på Kærup Parkvej 17, bliver den overtaget af Semler Agro, der har købt Helms TMT-Centrets ejendom.

Semler Agro overtager ejendommen medio 2022 og flytter her hovedkontoret fra Næstved til Ringsted. Næstved-afdelingen bliver lukket.

Med etableringen af Center Øst i Ringsted fuldender Semler Agro den geografiske strategi og dækning af Sjælland, der også Lolland-Falster og Møn.

- Ringsted udvikler sig til et centrum og logistiskknudepunkt for landbruget, og det er dermed den bedste beliggenhed på Sjælland for os, siger Morten Buus, administrerende direktør i Semler Agro.

Personalet fra Næstved-afdelingen rykker med til Ringsted under ledelse af Jesper Ulrik Skallergård, der sidste år tiltrådte som afdelingsleder.

Læs også