Danmarkspremiere på ny mejetærskerserie

Det bliver muligt at komme helt tæt på Claas’ nye Trion-mejetærskerserie, når maskinforretningen Traktor Høst i de kommende uger inviterer til temaaften i sine fire afdelinger.

- Trion-serien spænder meget bredt, men vi forventer, at hovedparten af vores salg kommer til at bestå af 26- og 31 fods-rystermaskiner, vurderer Stig Knudsen, der er markedschef ved Traktor Høst.

Nu er det muligt at se nærmere på den nye Claas Trion-mejetærskerserie, når maskinforretningen Traktor Høst under overskriften »Danmarkspremiere på Claas Trion-mejetærskerserie« inviterer til temaaften i sine fire afdelinger i Hinnerup, Brønderslev, Hvam og Kolding.

- Vi oplever stor forhåndsinteresse for Claas Trion-mejetærskeren, som vi glæder os til at kunne vise for nuværende som kommende kunder. Trion-serien spænder meget bredt, men vi forventer, at hovedparten af vores salg kommer til at bestå af 26- og 31 fods-rystermaskiner, vurderer Stig Knudsen, der er markedschef ved Traktor Høst.

Og det da også en Claas Trion 650 med 26 fods skærebord, som vises til temaaftenerne. Derudover viser Traktor Høst en Claas Lexion-mejetærsker.

Fire steder i landet

Salgs- og produktchef Niels Stræde Danielsen fra Claas-importøren Danish Agro Machinery står for præsentation og teknisk gennemgang af begge modeller og det nye Claas-skærebordsprogram.

De fire temaaftener, der alle begynder kl. 17.30, finder sted i afdelingen i Kolding onsdag den 27. oktober, i afdelingen i Brønderslev tirsdag den 2. november, i afdeling Hvam torsdag den 4. november og i afdeling Hinnerup tirsdag den 9. november.

- Der har i høst kørt to forserie-maskiner i Danmark, og de har kørt super godt, konstaterer Stig Knudsen.

Læs også