Case IH Puma-traktorerne opgraderes

Tre nye specifikationspakker bliver lanceret til 2022 på Case IH Puma-traktorerne fra modellerne 140 til 175, og CVXDrive-transmissionen er forbedret med en hurtigere respons.

Case IH Puma 140-175-traktorerne får nu en række nye funktioner til modelåret 2022. Som en opfølgning på opdateringerne af Puma 185-240-serien med stor akselafstand opgraderes den nye Puma 140-175-serie med standard akselafstand med en maksimal ydelse fra 155 til 200 hk.

Seriens profil forbliver den samme med tre versioner med fokus på specifikke kundekrav. Basismodellen Puma 140-165 er det prisbevidste valg, Puma 150 og 165 Multicontroller giver kunderne yderligere automatisering, og Puma CVXDrive giver produktivitet i topklasse.

Ændringerne på de nye Puma 140-175-modeller er et resultat af de positive tilbagemeldinger og reaktioner fra kunderne på de opgraderede Puma 185-240-traktorer fra modelår 2021 med stor akselafstand, og med forbedringer der både var rettet mod ejeren og føreren.

En ændret kabineindgang med trin som på Magnum-traktorerne giver lettere adgang, mens opgraderinger inde i kabinen omfatter en telefonholder, USB-strømstik og en tabletholder, som skal lette arbejdet i kabinen. Materialerne i kabinen er blevet opgraderet til kabinebeklædning i høj kvalitet som i en personbil, og et nyt Case IH- læderrat i høj kvalitet forøger køreglæden.

CVXDrive-transmissionen optimeret

Bag på de nye Puma modeller er der nu en bedre opbevaring af topstangen og nemmere adgang til hydraulikkoblingerne for at lette arbejdet. Andre forbedringer omfatter LED-markeringslys og en tryklufttilslutning til kontrol af dæktryk og til rengøring.

Puma CVXDrive modellernes transmission er blevet opgraderet, og Case IH ingeniørerne har fokuseret på at forbedre køreoplevelsen ved at optimere vendegearets respons samt responsen ved acceleration/deceleration, og kørepedalens følsomhed er blevet optimeret.

Følsomhed og positionsregistrering på Multicontrolleren er også forbedret, og fartpiloten kan tilsidesættes med speederpedalen, hvilket kunderne vil sætte pris på, når de drejer på forageren. CVXDrive indstillingerne kan nemt tilpasses på AFS Pro 700 skærmen.

De nye traktorer fås fra foråret 2022.

Læs også