Danfoil og Dansk Maskincenter øger samarbejdet

Den danske sprøjteproducent Danfoil, Aalborg, og Dansk Maskincenter er gået sammen om at styrke og udvide deres aktiviteter sammen.

Dansk Maskincenter har gennem mange år solgt og distribueret Danfoils sprøjteprogram fra den sønderjyske afdeling i Toftlund, men udvider nu samarbejdet med den nordjyske sprøjteproducent til at omfatte hele Dansk Maskincenters område, som man i forvejen har på Agco siden. Det vil sige fra Vestjylland i nordvest til Søhøjlandet i det østlige Jylland og ned til grænsen i det Sønderjyske.

Fyn kommer også med i samarbejdet mellem Danfoil og Dansk Maskincenter, selv om det er uden for det eksisterende Agco forhandlerområde for Dansk Maskincenter.

Nordjylland varetages stadig af Danfoil selv, og her er man glade for det udvidede samarbejde.

- Det er med stor glæde, at samarbejdet mellem Danfoil og Dansk Maskincenter nu udvides og styrkes. Vi har igennem mange år haft et rigtig godt samarbejde med Dansk Maskincenter Toftlund, der har opbygget rigtig meget knowhow både indenfor salg og service, siger Danfoils Area Sales Manager, Lars Kaastrup-Hansen.

- Dansk Maskincenters strategi om nærhed til kunden stemmer helt overens med Danfoils DNA. Kunden skal ikke være i tvivl om, hvor vedkommende kan ringe hen, når de har et problem eller et spørgsmål. Når antallet af gode sprøjtetimer er begrænset, er servicesupport og vejledning helt nødvendigt for at få det optimale ud af sprøjtearbejdet, supplerer Lars Kaastrup-Hansen.

Læs også