Valtec bygger ny forretning

Valtra-forhandleren Valtec har netop købt en stor 25.000 kvadratmeter erhvervsgrund, hvor maskinforretningen vil opføre deres nye domicil. Grunden er i umiddelbar nærhed af Valtecs nuværende adresse.

Det er ikke hver dag, der bygges en maskinforretning på bar mark, men ifølge firmaets administrerende direktør Jan Garder er det i dette tilfælde den bedste løsning.

- Dels er vi fast besluttede på at udvikle vores maskinforretninger, så de kan matche kundernes behov, og det kræver større fysiske rammer. Dels vil vi tilbyde vores medarbejdere gode arbejdsforhold og personalefaciliteter. Og endelig er der ofte aktivitet udenfor almindelig arbejdstid i en maskinforretning som vores, så en placering uden umiddelbar nærhed til beboelse er at foretrække, siger Jan Garder.

Hvorfor Gravens og ikke Kolding eller måske ved motorvejen tæt på Vejen?

- Vi bygger måske nok på en bar mark, men vi starter ikke på bar bund med mandskab og kunder. Vi har helt bevidst arbejdet på at finde en egnet grund med gode adgangsforhold i nærheden af vores nuværende forretningsadresse i Gravens, så kontinuiteten i vores drift ikke påvirkes negativt af en flytning, forklarer han, og tilføjer:

- Jeg er sikker på, at man tværtimod vil opleve en meget positiv effekt af, at de ansatte får markant bedre forhold at arbejde under.

Tegning ikke klar endnu

- Beslutningen er truffet, grunden købt og processen er gået i gang, og man har naturligvis en masterplan for projektet, men endnu er tegningen ikke låst fast. Lige nu indhenter vi input og ideer fra hele teamet, så helheden kan blive så god som mulig. Vi har valgt at involvere alle ansatte i en ide-generering for at sikre, at slutresultatet bliver så godt som muligt. Det forventer jeg mig faktisk en hel del af, slutter Jan Garder.

Læs også