Case IH-forhandler siger nej til udenlandske mejetærsker-købere

Maskinforhandler S.D. Kjærsgaard har fået mange forespørgsler fra udlandet om køb af høstmaskiner, men der er blevet takket nej for at have nok til de danske landmænd.

I maskinbranchen er leveringsudfordringer efterhånden ved at være den nye normal. Men hos S.D. Kjærsgaard i Frejlev, Case IH-forhandler, har man sørget for at købe stort ind af de amerikanske Case IH Axial Flow-maskiner.

Og selvom man får flere henvendelser fra udenlandske forhandlere, der gerne vil købe maskinerne, sørger S.D. Kjærsgaard for at holde mejetærskerne inden for landets grænser, så alle danske landmænd har til høsten. Det oplyser S.D. Kjærsgaard i en pressemeddelelse. 

- Vi har altid fået vores høstmaskiner sent, så de bliver klargjort henover sommeren, lyder det fra maskinhandler Palle Kjærsgaard, som fortsætter:

- Og vi har på bedste SDK-vis købt stort ind og lidt til, så vi har faktisk et par nye mejetærskere og brugte, vi kan tilbyde til denne sæson. Vi har haft mange forespørgsler fra forhandlere i andre lande om at købe vores høstmaskiner, men vi har takket nej, da vi vil sikre dem til vores danske kunder og også altid have en maskine i back up, hvis uheldet skulle være ude hos en af SDK-kunderne i Nord- og Østjylland eller på Sjælland.

Læs også