Røstofte overtager Kverneland-samarbejde

Røstofte Maskiner A/S er klar til at løfte opgaven om at varetage forhandlingen af Kverneland-produkter øst for Storebælt.

- Vi går ydmygt til opgaven, siger maskinhandler Dann Nielsen på baggrund af, at det i sidste uge blev offentliggjort, at Røstofte Maskiner A/S overtager Kverneland-forhandlingen efter Johs. Mertz A/S i området øst for Storebælt.

Samarbejdet mellem Røstofte og Kverneland er ikke af nyere dato, men kan tværtimod dateres helt tilbage til 1977, og der har specielt i de senere år været tale om en markant omsætningsstigning på Kverneland produkter i Røstofte regi. Så at det blev os, der fik tilbudt et fremtidigt partnerskab i Østdanmark, lå måske i kortene, når man sammenholder, at en konsolidering i maskinbranchen jo også i dette tilfælde er helt nødvendig for at have et forretningsgrundlag til at investere i store varelagre og uddannelse af medarbejdere kontra det faktum, at om få år er der forsvundet mere end en 1/3 del af kunderne.

Iflg. maskinhandler Dann Nielsen deler Kverneland og Røstofte Maskiner A/S de samme grundlæggende tidløse værdier til god kundebetjening og professionelle produkter. Det er der ikke rykket ved i det 45 år gamle samarbejde, som nu står til at blive udvidet i betragtelig grad.

Alle nuværende og kommende brugere af Kverneland-produkter øst for Storebælt vil blive betjent på bedst mulig vis, når det gælder salg, service og reservedele.

Læs også