Tysk roadshow i Heden

Ziegler-redskaberne blev vist sammen med Massey Ferguson traktorer ved markdemonstrationen ved Heden Maskinforretning.

Ziegler har øget salget med 75 procent siden etableringen af egen afdeling i Vissenbjerg, fortæller den daglige leder, Allan Kristiansen. Han viser her den multifunktionelle dybdeharve, hvor den forreste disc-sektion kan hæves. Den 22. september var Ziegler Roadshow hos Heden Maskinforretning. Ziegler har afdeling i Vissenbjerg og nu otte forhandlere her i landet.

Der var både nyheder fra Ziegler og Massey Ferguson, da Heden Maskinforretning forleden demonstrerede de to agenturer på en mark lige bag forretningen. For første gang blev den nye MF 8S-305 Dyna VT vist frem på fynsk jord, og fra den sydtyske redskabsproducent blev præsenteret den multifunktionelle Raptor dybdeharve.

- Man kan således vælge enten kun at køre med disc-sektionen eller dybdeharven - eller begge dele som kombiharve til såbedsbehandling, fortæller fynske Allan Kristiansen, der som daglig leder af den nye Ziegler-afdeling i Vissenbjerg er ansvarlig for Ziegler i Danmark, Sverige, Norge og Nordtyskland.

Ziegler Raptor harven blev vist i en fire meter version, men fås også i fem, seks og snart også i syv meters bredde, dog mod bestilling. Harven kan arbejde helt øverligt og ned til 30-35 centimeters dybde. Pakkevalsen fås i fem forskellige typer.

Ved arrangementet blev også vist bestselleren, Disc Master, der findes fra tre til seks meters arbejdsbredder, og hvor 3-4,5 meter udgaverne fås til liftophæng. Desuden blev der kørt med Disc Expres øko-harven, der fås i fire til seks meters udgaver.

Stort salg

Allan Kristiansen kan berette om en stor salgsmæssig fremgang, siden Ziegler har etableret sig med egen afdeling i Vissenbjerg. Fremgangen siden november er i størrelsesorden 75 procent, primært indenfor jordredskaberne.

- Vores produkter kendetegnes ved både en høj kvalitet og samtidig til et fornuftigt prisleje, siger den fynske afdelingsleder, og tilføjer, at der i Vissenbjerg findes et større udvalg af både redskaber og de kendte pick-up og skærebordsvogne i udstillingen.

Arrangementet i Heden var det sidste i rækken, som roadshowet fra Ziegler var til i løbet af uge 38. Ziegler har nu otte forhandlere rundt i landet.

Læs også