Skjern Maskinforretning og Kvernelands veje skilles

Skjern Maskinforretning og Kverneland er blevet enige om, at samarbejdet ophører fra den 31. maj næste år.

Et mangeårigt samarbejde er slut. Skjern Maskinforretning og Kverneland afslutter deres samarbejde med virkning fra den 31. maj næste år.

Kaj D. Pedersen, indehaver af Skjern Maskinforretning, udtaler:

- Vi har været meget glade for samarbejdet med Kverneland Group Danmark, dog er det nu tid til at skære ned på produktporteføljen, og her er vi blevet enige med Kverneland Group Danmark om at gennemføre en udfasning af deres produkter og satse mere på det tilbageværende produktprogram.

Jørgen Mortensen, markedsdirektør fra Kverneland Group Danmark, udtaler:

- Det er med vemod, at vi tager afsked med Skjern Maskinforretning, det er et mangeårigt, meget godt samarbejde, der slutter. Heldigvis er vi enige om at slutte med et langt varsel, så vores fælles kunder får den bedst mulige service.

Nødvendigt

Baggrunden for beslutningen er ifølge de to parter, at antallet af landbrug falder meget hurtigt. Hvis en forhandler skal holde sig dygtig og yde en god service med færre antal kunder, er forhandleren derfor nødt til at have fuld fokus på et smallere produktprogram.

Kvernelands øvrige forhandlere i området overtager forhandlingen i Skjern Maskinforretnings salgsdistrikt med virkning fra den 1. juni 2023.

Læs også