Ny teleskoplæsser lanceret på EuroTier

Manitou Group introducerede på EuroTier-udstillingen i Hannover en ny teleskoplæsser i XL-serien, MLT 850 NewAg XL, der fuldender serien i en række af fire modeller.

MLT 850-145 V+-teleskoplæsseren er den fjerde model i NewAg XL-serien efter lanceringen af MLT 841, 1041 og 961. Med en kapacitet på fem ton og en arbejdshøjde på 7,6 meter fuldender den nye model XL-serien.

Manitou-teleskoplæsseren, der udstilles på denne uges EuroTier 2022 i Hannover, er designet til meget intensiv brug, især velegnet til arbejde med korn, flis og ensilage, ligesom MLT 850’eren også perfekt til håndtering af store og små halmballer.

Den nye Manitou NewAg XL-læsser er udstyret med et rummeligt førerhus, der er meget støjsvagt – et støjniveau på kun 69 dBA.

Bedst i kassen

Det store taggitter med de vinklede lameller og de valgfrie Safeview-dobbeltkameraer giver et 360 graders udsyn rundt om maskinen på instrumentbrættets display.

Med en kapacitet på fem ton og en høj hydraulisk kapacitet tilbyder MLT850 den bedste effektivitet i sin klasse. Plus 18 procent sammenlignet med konkurrenterne ifølge Manitou.

Dertil kommer en række andre besparende features, blandt andet et 20 procent lavere brændstofforbrug sammenlignet med lignende læssere.

 

Læs også