Ny G5-skærm fra John Deere

John Deere lancerer nu en helt nye G5-skærme sammen med nyt JDLink M-model, der giver større overblik for brugerne og plads til flere data.

De nye G5-skærme fra John Deere er udstyret med den nyeste teknologi, fuld HD-opløsning, ekstra hukommelse og øget processorkraft.

G5-skærmserien fås i to flytbare udgaver, som kan bruges til alle mærker, med to indbyggede skærme til specifikke John Deere-maskiner og med mulighed for en Extended-skærm. G5-skærmen er på 10,1 tommer og G5Plus på 12,8 tommer, hvilket betyder, at G5-skærmserien har op til 33 procent mere plads til kort og oplysninger sammenlignet med forgængerne. Begge flytbare skærme er yderligere beskyttet mod vandindtrængning.

G5Plus Universal-skærmen og G5 Universal-skærmen vil kunne bestilles senere i år. G5Plus CommandCenter og G5 CommandCenter vil være tilgængelige på John Deere- maskiner fra modelår 2024.

Landmænd og entreprenører med en blandet flåde kan fortsat drage fordel af forbindelsen mellem maskiner og skyen. Det helt nye JDLink M-modem er et prisbilligt alternativ til det velkendte JDLink R-modem. JDLink M-Modem er en plug and play-løsning, som gør det nemt at udstyre blandede flåder fuldt ud. JDLink M- og R-modem er kompatible med SAE J1939-protokollen og kan behandle over 14 datapunkter fra forskellige maskinmærker, forklarer John Deere i en pressemeddelelse.

Læs også