Nyt traktordæk fra Bridgestone

Bridgestone lancerer nu et nyt traktordæk med bredt slidbanetræk og længere levetid i en ny dækserie, VX-R Tractor.

Den nye dækserie VX-R Tractor fra Bridgestone er konstrueret af en robust karkasse med ekstra dybe og lange klodser, der sikrer god trækkraft og længere levetid, ligesom serien giver en bedre brændstoføkonomi.

Bridgestone VX-R-dækserien er udviklet, så de forskellige rulleomkredse på hver fordæk/bagdæk-kombination er konstrueret til at optimere ydeevnen på både traktor og dæk. Det medfører, at de fleste traktorer kører med et optimalt fremløb på fordækkene.

Bridgestone VX-R Tractor-serien er udviklet og fremstillet i Europa og kan monteres på alle traktorer og alle mærker. Dækkene har 1,6 bar specifikationer og vil være tilgængelige i 23 størrelser i 2023. I 2024 lanceres yderligere 23 størrelser i 65, 70 og 85 serier fra 24 til 38 tommer.

- Hos Bridgestone flytter vi konstant grænserne for landbrugsdæks ydeevne for at levere de bedste løsninger til landmændene. Med lanceringen af Bridgestone VX-R Tractor reagerer vi på landmændenes behov for mere bæredygtige dæk, som reducerer jordkomprimering. Med denne serie når vi endnu længere indenfor langtidsholdbare landbrugsdæk og bidrager hen imod et mere bæredygtigt landbrug, siger Waqqas Ahmad, Direktør for Commercial Replacement og OE hos Bridgestone EMIA.

Læs også