Flere muligheder med SprayHub fra Lemken

Ny kombination med SprayHub og SprayKit fra Lemken kan reducere arbejdsmængden med op til 60 procent.

SprayHub-fronttanken fra Lemken kan nu bruges sammen med SprayKit-enheden og en bagmonteret Steketee-radrenser til båndsprøjtning. Kombinationen af begge redskaber kan være med til at reducere arbejdsmængden med op til 60 procent, ifølge Lemken.

Til den kommende sæson er SprayHub og SprayKit blevet udstyret med nye funktioner som en elektrisk enkeltrækket deaktivering via Isobus, der muliggør række-for-række automatisk sektionskontrol ved hjælp af GPS. Derudover findes der også en version af SprayKit til gødningsplacering med Lemken Azurit-præcisionssåmaskine.

Omfattende udstyr

SprayHub-fronttanken er udstyret med sin egen betjening, herunder omrører og rensesystem. SprayHub er Isobus-styret og kan betjenes via softwaren »iQblue spray«.

SprayHub tilbydes i to tankstørrelser på 1.100 eller 1.500 liter og er udstyret med en rentvandstank, en håndvasketank og et påfyldningsfilter. Der er en ekstra induktionsdyse til at hjælpe med at bryde faste rastmaterialer op, ligesom en CTS-forbindelse til kontaktløs induktion også er tilgængelig.

Afhængigt af konfigurationen kan SprayHub med SprayKit bruges variabelt til båndsprøjtning på op til 28-rækkers EC-Weeder radrenser. Her er det muligt at have to dyser pr. række, så ukrudtsmidlet kan sprøjtes fra siden og under afgrødernes blade.

Læs mere om Agritechnica 2023

Drag fordel af internationale eksperters specialviden og klæd dig på til fremtidens landbrug, når Effektivt Landbrug stiller skarpt på Agritechnica 2023.

Læs mere her

Læs også