International hæder til Moni Worldwide

Det er ikke kun i Danmark, at fremgangen for Deutz-Fahr bliver bemærket. Det gør den også hos SDF (Same Deutz-Fahr), som for nylig kaldte ejer og direktør Thomas Mortensen fra Moni Worldwide på scenen under et stort event i Dubai.

For nylig blev ejer og direktør Thomas Mortensen fra Moni Worldwide kaldt på scenen under et stort event i Dubai.

Her blev Moni Worldwide fremhævet for sit store arbejde som importør af Deutz-Fahr på flere markeder og udråbt til »Best Performer – International Region 2023«.
Med titlen fulgte en pris, som blev overrakt af Alessandro Maritano, Chief Commercial Officer, og Umberto Miceli, International Region Director & Global Sales Director.

- Titlen er en anerkendelse af det store arbejde, der bliver gjort på alle niveauer i de lande, hvor Moni Worldwide er importør. Derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til at sige en kæmpe tak til alle forhandlere og kunder. Uden jer var det ikke muligt at vokse så hurtigt, siger Henrik Hansen, CEO i Moni Worldwide.

Fra Middelfart til hele verden

Moni Worldwide har hovedkvarter i Middelfart. Herfra styres aktiviteterne som importør i Danmark, Sverige og Ukraine, samt en række andre handelsaktiviteter i det meste af verden.

Firmaet sælger årligt cirka 700 til 800 Deutz-Fahr-traktorer og mejetærskere. Henrik Hansen har tidligere udtalt, at Moni Worldwide arbejder ud fra en enkel og transparent forretningsmodel baseret på gensidig tillid mellem importør og forhandler. På denne måde kan alle led i forsyningskæden koncentrere sig om at servicere slutkunderne optimalt. Desuden fokuserer firmaet på at købe ind i store mængder til fornuftige priser og drive forretningen med minimale faste omkostninger, så forhandlere og slutkunder får mest muligt for pengene.

Læs også