MF reducerer miljøaftrykket

Massey Ferguson har opnået ISO 14001-certificering for sit miljøledelsessystem (EMS) på sin fabrik i Beauvais, Frankrig.

Tildelingen af certificeringen blev givet i sidste måned, og betyder, at Agco, der blandt andet producerer Massey Ferguson-traktorer, er forpligtet til at reducere miljøaftrykket af sine produktioner for at bekæmpe klimaændringerne.

Den mindre klimabelastning for Beauvais-fabrikken betyder, at der løbende overvåges og kontrolleres for et effektivt ressourceforbrug og minimering af affald.

- At opnå ISO 14001-certificering hjælper os med at fremme bæredygtige praksisser på tværs af alle områder af vores fodaftryk, herunder vand, affald, energi og emissioner, forklarer Thierry Lhotte, vicepræsident og administrerende direktør for MF Europa og Mellemøsten, og fortsætter:

- Ved at udvikle et formelt EMS, der er ISO 14001-certificeret, kan vores forhandlere, distributører og slutkunder være sikre på, at vi overholder de bedste praksisser, der styrer og minimerer vores indvirkning på miljøet, samt giver kunderne løsninger til at understøtte deres overgang til bæredygtighed, pointerer han.

- Vores fire bæredygtige vækstpiller inkluderer bæredygtige løsninger til landmænd, bæredygtige operationer, potentiale og engagement hos mennesker og værdiskabelse i vores lokale økosystem, tilføjer Thierry Lhotte.

Læs også