Claas lancerer nye hjullæssere og skårlæggere

Tre nye hjullæssere i kategorien 5, 6 og 9 tons og nye frontmonterede skårlæggere i flere forskellige versioner.

Siden Claas indgik i et strategisk samarbejde med Liebherr under sidste års Agritechnica-udstilling i Hannover og lancerede syv nyudviklede hjullæssere med en løftekapacitet fra 5,2 til 19,5 tons for dengang at matche den stigende efterspørgsel til arbejdsopgaver indenfor transport, materialehåndtering eller til brug i husdyrbedrifterne.

Nu introducerede Claas tre nye hjullæssere i Torion-serien målrettet den stigende efterspørgsel. Flagskibet i den nye serie er Torion Sinus 956 med en løftekapacitet på 5,5 tons og en løftehøjde på hele 4 meter. Den midterste model Torion Sinus 644 har en løftekapacitet på 4,5 tons og en løftehøjde på 3,8 meter og endelig den mindste model i den nye serie, Torion Sinus 537, løftekapacitet 3,8 tons og løftehøje 3,2 meter.

Nye skårlæggere

Seks nye Claas skårlæggere i Disco-serien lanceres nu til denne og kommende græssæson i arbejdsbredderne 3,0 meter og 3,4 meter.

De nye skårlæggere i Move-serien fås i tre forskellige versioner. En F-model, en FC-model (crimper) og endelig en FRC-model (gummivalsercrimper).

Læs alt om Claas-nyhederne på lørdag i Effektivt Landbrug Weekendudgaven.

Læs også