Gule maskiner i Flemløse

Fra nytår er Flemløse Maskinforretning blevet forhandler af redskabsprogrammet fra Bednar.

Flemløse Maskinforretning har med virkning fra 1. januar indgået aftale med importøren Maskinhandler Indkøbsringen (MI) om at forhandle og servicere det stærke Bednar-maskinprogram.

Især det spændende harveprogram har været en medvirkende årsag til, at Flemløse Maskinforretning har indgået forhandleraftalen.

- Ved at inddrage Bednar i produktporteføljen kan vi imødekomme de efterspørgsler, vi har haft fra vores kunder, da vi nu er fuldt på højde med de øvrige brands på markedet, fastslår Martin Andersen og Stefan Møller, sælgere hos Flemløse Maskinforretning.

 

Rotorklippere

Flemløse Maskinforretning har oplevet stor efterspørgsel på mulchmaskiner, hvor forretningen i dag allerede har et sortiment af slagleklippere, men har manglet rotorklippere til de lidt større og mere professionelle landbrug.

- Bednar-maskinerne udstråler kvalitet, hvilket skinner igennem på hjul, galvanisering, skjold mv. Derudover er de enormt langt fremme i forhold til udstyr, hvilket gør det nemt at tilpasse maskinerne, så de passer til kundernes behov, uddyber de to sælgere.

De første gule redskaber er ankommet til Flemløse, og et par Bednar-maskiner er allerede solgt. Derfor er sælgerne også klar til at drage til demo med blandt andet Swifter disc’en i foråret.

 

Tjekkisk kvalitet

De tjekkiske Bednar-redskaber til jordbearbejdning tæller blandt andet discharver, såbedsharver og halmstrigler. Og det vokser hele tiden - i takt med ønsker fra store landmænd, godser og maskinstationer.

Bednar er en forholdsvis ung virksomhed, der blev grundlagt i 1997, og som på kort tid formåede at gøre sig bemærket som en stærk og proaktiv virksomhed i branchen.

Den tjekkiske virksomhed har især specialiseret sig inden for jordbearbejdning, såning, gødskning og mulchning.

På nuværende tidspunkt beskæftiger Bednar 250 personer og eksporterer til mere end 35 lande.

Læs også