IDEAL-tærskere kører demotur

Under navnet ”IDEAL MasterClass” er over 60 IDEAL mejetærskere nu ved at blive demonstreret for interesserede kunder over det meste af Europa. I første omgang kommer der i alt 6 maskiner til Danmark – og de første er allerede ankommet - fuldt udstyret og med henholdsvis hjul eller bælter.

- Ovenpå forårets omfattende træningsprogrammer har vi – og vores forhandlere – glædet os til at kunne give landbrugere over hele landet et indblik ind i fremtiden, når det gælder den nyeste høstteknologi, Area Sales Manager, Harvesting, Martin D. Jensen, AGCO Danmark A/S.

- Vi har indgået et tæt samarbejde med Hjallerup Maskinforretning, Dansk Maskincenter, Heden Maskinforretning og Karl Mertz, som sammen med deres kunder har udvalgt 12 lokationer over hele landet, hvor IDEAL mejetærskeren vil blive demonstreret.

- Selvom høsten er rykket frem i år, og det kan være svært for landmanden at komme hjemmefra i denne travle periode, håber vi at rigtigt mange møder op for at se den sidste nye høstteknologi samlet i en maskine, slutter Martin D. Jensen.

Interesserede kan kontakte den lokale Massey Ferguson eller Fendt forhandler for yderligere oplysninger.

Læs også