MI igen igen igen årets Ferris-distributør i Europa

Hvert år uddeler den internationale koncern Briggs & Stratton titlen som årets Ferris-distributør, og denne titel står der efterhånden stemplet Maskinhandler Indkøbsringen (MI) på. Intet mindre end 14 ud af 16 gange er MI løbet med titlen. Og således også i år.

I 2003 fik MI importen af Ferris Zero Turn klipperne og har siden da masser af Ferris i både Danmark og Sverige. I 2004 fik MI første gang titlen som årets Ferris distributør, og siden har de fået den tildelt hvert eneste år – med undtagelse af 2009 og 2019. 

Prisen uddeles ud fra flere fastlagte kriterier såsom markedsandel, forhandlertæthed, synlighed hos forhandler, måden at præsentere og promovere samt proaktiv demo-politik. Ferris har 18 europæiske distributører, som er til stede i 22  lande. 

Gerd- Jan Driessen har været salgsmanager hos Ferris Commercial Products de sidste ni år og han har kun pæne ord at sige om MI. 

- Som distributør har MI etableret sig som en institution i Danmark og Sverige, og kan bero på et langt og tæt samarbejde med lige så mange leverandører som sælgere. Sammen med den kommercielle støtte og vilje til at yde og støtte mange demonstrationer har det været med til at give en solid base for forøget vækst på markedet, siger Gerd-Jan Driessen.

IS® Affjedringen gør forskellen

Ferris Zero-Turn klipperne er udstyret med den patenterede unikke IS® affjedring, hvilket giver dem en unik fordel sammenlignet med andre Zero-Turn klippere. IS® affjedringen absorberer stød fra ujævnt terræn, og det giver færre vibrationer og en optimal komfort for chaufføren. Gevinsten er øget arbejdsglæde og øget effektivitet. Ferris Zero-Turn klipperne henvender sig både til boligselskaber, kommuner, anlægsgartner og andre græsrige kunder. 

Demokørsler i stor stil

Igennem de sidste 16 år har MI kørt masser af demonstrationer i både Danmark og Sverige. Salgskonsulent hos MI, Jens Elkrog fortæller: 

- Vi stiller med glæde op til demonstrationer, hvor kunderne kan få en prøvetur inden køb, og helst i det miljø, hvor maskinerne skal arbejde til dagligt.” ”Vi medbringer gerne trailerne fulde af maskiner med forskellige klippebredder og motortyper. Kunderne kan ud fra vores vejledning prøve de forskellige modeller, så vi sammen kan finde den helt rigtige maskine, der passer til kundens behov, afslutter Jens Elkrog. 

Læs også