Ny Fendt-afdeling på plads i Nordjylland

TBS Maskinpower har lejet sig ind hos Sumas i Himmerland, som dermed har sagt farvel til Deutz-Fahr og nu bliver Fendt-forhandler. Den nye afdeling ved Sumas får navnet TBS Suldrup.

Først på året annoncerede TBS Maskinpower, at de overtog forhandlingen af Fendt i det nordjyske fra Hjallerup Maskinforretning, der fremover koncentrerer sig om Massey Ferguson.

Dengang ville adm. direktør Jan Garder ikke løfte sløret for, hvor den fysiske base i området blev lokaliseret. Det vil han godt nu, for TBS Maskinpower har lejet sig ind hos Sumas i Suldrup lidt syd for Aalborg og påbegynder opbygning af en afdeling med afsæt i nogle af maskinforretningens lokaler og faciliteter. For Sumas betyder aftalen, at man siger farvel til forhandlingen af Deutz-Fahr, men ellers fortsætter driften af den øvrige del af maskinforretningen uændret.

- Vi har været glade for samarbejdet med HCP omkring Deutz-Fahr, men vurderer, at vores planer for fremtiden passer bedre med et samarbejde med TBS Maskinpower omkring Fendt, så da muligheden for at facilitere TBS Suldrup opstod, slog vi til, fortæller Karsten Nielsen, som ejer Sumas, som fortsætter som driftsleder i afdelingen i tæt samarbejde med TBS Maskinpower. Han understreger, at virksomheden selvfølgelig fortsat gerne vil servicere Deutz-Fahr traktorer og har sikret sig fuld adgang til reservedele og så videre.

TBS Suldrup

Den nye Fendt-afdeling i Himmerland får navnet TBS Suldrup og bemandes primært af de Fendt salgs-, service- og reservedelsspecialister, som er fulgt med deres brand fra Hjallerup Maskinforretning til TBS Maskinpower.

Med aftalen har TBS Maskinpower nu centrale værkstedsfaciliteter i Starup ved Grindsted, Holstebro, Askildrup syd for Randers og altså også Suldrup lidt syd for Aalborg. Placeringen i Suldrup er noget nær optimal for at kunne yde Fendt-service i området med hurtige adgangsveje til kunderne nord for Limfjorden. Med 4 centrale værksteder og cirka 30 servicebiler på landevejen, har TBS Maskinpower nu hele deres Fendt-område fra linjen Kolding-Esbjerg i syd til Skagen i nord dækket med servicespecialister.

- Med de fysiske faciliteter i Suldrup på plads får de Fendt-specialister, der tidligere var ansat hos Hjallerup Maskinforretning, en fast base i rigtigt gode rammer, og med support af Karsten Nielsen og hans team fra Sumas, er det et godt udgangspunkt for at udvikle Fendts markedsandel og servicegrad i Nordjylland, mener Jan Garder.

Sumas blev indtil 2012 drevet under navnet Suldrup Maskinforretning. Firmaet har næsten 4.000 kvadratmeter under tag og er kendt for at arbejde med både udendørs og indendørs mekanisering og har desuden en stor VVS-afdeling.

teba

Læs også