Ny fynsk maskinwebshop med udstilling og service

Efter 14 år hos Kellfri Danmark har Carsten Vesthammer startet Middelfart Maskiner blandt andet med forhandlingen af netop Kellfri-produkterne.

I 14 år har Carsten Vesthammer solgt svenske Kellfri produkter fra et kontor, de seneste år i Middelfart. De fleste kender Kellfri’s mindre maskiner, som blandt andet ATV-redskaber, frontlæsserredskaber, slagleklippere, skovudstyr og vogne lige fra påhængsvogne til ATV’ere til større tipvogne. Men Kellfri-produktkataloget spænder faktisk vidt med et væld af udstyr, lige fra traktorer til vandkopper og til store udkørselsvogne og balletransportvogne.

I forbindelse med en omstrukturering har det svenske firma, som primært har benyttet sig af katalogsalg, lukket kontoret i Middelfart. I stedet er indgået forhandleraftale for Fyn og Jylland med Carsten Vesthammer, der lige siden starten for 14 år siden har været landechef for Kellfri i Danmark.

Sammen med en udstilling af udvalgte maskiner i Kauslunde ved Middelfart har han etableret sin egen maskinwebshop, Middelfart Maskiner, der foruden Kellfri-produkterne også allerede har andre mærker på programmet. Det gælder det populære ATV-program fra Linhai, lige fra børnemodeller til store professionelle ATV’ere med bælter, og de mobile Turbodan tørrevogne, som Carsten Vesthammer har fået forhandlingen af for det fynske område.

- Men jeg vil selvfølgelig løbende have øjnene åbne for yderligere produkter, som kan sikre vores kunder et optimalt produktudvalg til forretningen, påpeger han.

 

En atypisk webshop med kunden i centrum

For Carsten Vesthammer har det primært været et ønske om at kunne tilbyde kunderne mere end bare køb af udstyr og maskiner via postordre.

- I min tid som landechef ved Kellfri har jeg bemærket en stigende efterspørgsel efter kundetilpassede løsninger. Derfor tilbyder Middelfart Maskiner kunden mulighed for at vælge præcis den løsning, der passer den enkelte bedst – også ved køb på webshoppen.

Mulighederne er blandt andet montering af produktet, fleksibilitet på redskabsbeslag, ny mulighed for serviceaftale og udvidet 36 måneders garanti på nye traktorer osv.

Desuden vil kunderne selv, hvis det ønskes, kunne afhente deres maskiner i Kauslunde, hvor Carsten Vesthammer har lejet sig ind hos Axel Knudsen Maskinforretning.

- Ja, fordelene er mange med etableringen hos maskinforretningen i Kauslunde, siger den nye maskinhandler.

Han glæder sig over aftalen med maskinhandler Per Knudsen og ser frem til synergi-effekter for begge parter.

Meget mere liv

- På denne måde vil jeg fortsat kunne arbejde med produkter, som jeg kender indgående, men hvor der er meget mere liv, både for mig og kunderne, siger Carsten Vesthammer, der har lejet et kontor og et afsnit af udstillingshallen, og desuden køber service- og reparationsopgaver på maskinforretningens værksted.

Endvidere peger han på den meget centrale placering som landsdækkende maskinhandler.

- Der er kun 700 meter fra motorvejsafkørslen ved Middelfart Øst, så det er rigtig nemt at komme hertil og finde os, pointerer Carsten Vesthammer, som selv bor på et fritidslandbrug få kilometer fra Axel Knudsen Maskinforretning.

 

Fordel med mere aktivitet

Maskinhandler Per Knudsen er også godt tilfreds med den nye aktivitet i maskinforretningen.

- Carsten kom til mig, da han manglede et værksted til at servicere sine forhandlinger. Føtex har jo også apoteksudsalg i deres butik, så derfor ser jeg det kun som en fordel med flere aktiviteter og flere mennesker i forretningen, påpeger Per Knudsen.

Axel Knudsen Maskinforretning er Massey Ferguson serviceforhandler for Heden Maskinforretning, og er MI-forhandler. Desuden rådes over en stor butik, hvor der senest har været afholdt en succesrig uge med fokus på Stihl-produkter. Desuden forhandles Husqvarna og andet grej til både professionelle og private, og butikken tiltrækker flere og flere privatkunder med det store udvalg af blandt andet foder til heste og hobbydyr.

 

Lavprisprodukter

- Det er naturligvis rigtigt spændende at kunne etablere sig et så attraktivt sted, hvor vi med vore lavprisprodukter, som har samme garantilængde som dyrere produkter, forventer at kunne tiltrække flere landmænd og øvrige kunder til adressen, fortæller Carsten Vesthammer.

Ud over webshoppen på www.middelfart-maskiner.dk, vil kunderne også kunne ringe og bestille hos Middelfart Maskiner. Som nævnt kan man så vælge at få produktet leveret direkte eller vælge afhentning i Kauslunde - samlet eller usamlet - valgmuligheder som ikke tilbydes ved køb direkte ved Kellfri i Sverige.

- Og, tilføjer Carsten Vesthammer, flere af de gængse varer og reservedele har vi allerede nu på lager her i Kauslunde, så vi kan sikre hurtigere service for kunden.

 

Læs også