Nye Valtra-modeller blev nærstuderet

Valtra SmartTour 2018 sluttede landsdækkende turné med to besøgssteder på Sjælland.

En Valtra-karavane med blandt andet seks af de nyeste traktormodeller var i første halvdel af maj på en landsdækkende danmarksturné, Valtra SmartTour, som flere steder var ganske velbesøgt.  
Rundturen begyndte i Skanderborg og efter i alt seks stop i Jylland gik turen via Fyn – med et ophold på Brahetrolleborg Gods på Sydfyn – til Sjælland, hvor der var to besøgssteder.
Først på Svenstrup Gods ved Borup på Midtsjælland, og det stod Rasmus Degn A/S for, og dernæst satte Karl Mertz A/S punktum for Valtra SmartTour 2018 ved Næstved Storcenter.

Begejstring for smarttouch-armlæn 

Rundt omkring tiltrak de nye og store Valtra-traktorer ganske meget opmærksomhed, og en del benyttede også lejligheden til at få en prøvetur i de nye modeller, som blandt andet er med smarttouch-armlæn.
Det vakte begejstring hos mange, lyder tilbagemeldingerne fra repræsentanterne fra de forskellige maskinforretninger, der alle ni steder på Valtra-turnéen havde åbent i fem timer.
Udover prøvekørsel og svar på uafklarede spørgsmål var der således også god tid til at få lidt at spise og drikke, som de besøgende blev »forkælet« med.

Læs også