Større armbevægelser i Buchtrup Agro

Et nyt domicil i et større erhvervslokale i Hammershøj giver indehaver Michael Buchtrup bedre mulighed for at servicere virksomhedens kunder i hele Danmark og udlandet.

Gennem 30 år har Buchtrup Agro ApS importeret MacDon skårlæggere og skæreborde fra Canada, og i dag står virksomheden for distribution af maskinerne til hele det europæiske marked. Samtidig kan Michael Buchtrup, der er fjerde generation i virksomheden, fejre, at det er ti år siden, han overtog firmaet efter sin far.


Buchtrup Agro er vokset ud af rammerne på faderens landejendom i Mariager og flyttede ved årsskiftet ind i en 300 kvadratmeter stor erhvervsbygning i Hammershøj, der indtil for nylig var hjemsted for en tømrervirksomhed.

- Det er helt fantastisk at flytte ind i de her lokaler. Det er med til at fremtidssikre virksomheden, idet her er mere plads og bedre faciliteter til at servicere kunderne. Med en 3.000 kvadratmeter stor grund er der også mulighed for at udvide forretningen, når det kommer dertil, siger 49-årige Michael Buchtrup.

Hammershøj blev valgt, fordi det ligger meget centralt i forhold til motorvejen og til hovedvejene vestpå.

 


Alt på lager til enhver tid

I højsæsonen er han kontaktbar alle dage 24 timer i døgnet og står klar til at hjælpe kunderne. Han har altid slået sig an på at levere en høj service, så kunderne kan få de reservedele, de har brug for uden kostbar ventetid.

Pallereolerne i den nye lagerhal er nu indrettet med alle nødvendige reservedele til MacDon-maskiner – herunder sejl til skårlæggere. Men Buchtrup Agro ligger også inde med rundballeremme til alle rundballepressere, samt reservedele til Schulte rotorklippere og andre maskiner.

- Min bogholder siger, jeg har et alt for stort lager. Men det gælder om at have varerne på hylden og kunne levere, når kunderne står og mangler tingene, siger Michael Buchtrup, der også har specialiseret sig i levering af larvebånd til land- og skovbrug.

Selvom Buchtrup Agro i 2017 omsatte for 15 millioner kroner, er indehaveren ene mand i firmaet, da montering af skårlæggerne og skæreborde er outsourcet til Midtfjord Agro i Løgstør, hvor maskinerne også er udstillet.

I de nye lokaler bliver der nu plads til, at der kan laves en udstilling, og det glæder indehaveren sig til.

 

Læs også