Tusinder vil se på traktorer

Oven på juledagene er Lintrup Maskinhandel klar til endnu en juletradition – det årlige åbent hus-arrangement med masser af gode tilbud.

Julen og december i det hele taget er højsæson for traditioner. En af disse traditioner står Frederik Møller Jensen og medarbejderne hos Lintrup Maskinhandel på Skovlundvej 1 ved Lintrup for.

Her har der i mange været holdt åbent hus mellem jul og nytår, og interessen for at se på maskinerne og måske gøre en god handel er stor.

- Det er som om, at mange gerne vil ud og have noget luft og sparke dæk oven på juledagene. I fjor prøvede vi at tælle gæsterne, og der var næsten 6000, fortæller Frederik Møller Jensen.

Mange af gæsterne er selvfølgelig lokale, men der er folk fra hele landet, der kigger forbi som en del af deres juletraditioner.

Igen i år er der åbent hus 27. og 28. december mellem kl. 10 og 16.

Hygge og handel

Her er Lintrup Maskinhandel klar med masser af gode tilbud på de forskellige maskiner, og tilbuddene gælder alene de to dage, og det kan mærkes. Mange nøjes ikke med »at sparke dæk«. Der bliver også handlet, og der er rigtig mange penge at spare de to dage.

- Vi deltager ikke så meget på messer og dyrskuer. Vi vil hellere have folk ind her og vise, hvad vi har, og der er faktisk allerede nogle stykker, der har været forbi og prøve nogle af traktorerne. Om det så ender med en handel, vil tiden vise noterer Frederik Møller Jensen.

Blandt gæsterne er professionelle landmænd, folk fra maskinstationer, deltidslandmænd med en enkelt hest, tidligere landmænd, der gerne vil følge udviklingen blandt maskinerne, og private.

- Der kommer familier med børn, og det er dejligt at opleve, hvordan folk mødes og står og hygger sig, påpeger Frederik Møller Jensen.

Lintrup Maskinhandel har 14 ansatte, men væsentlig flere er i gang de to dage. Der skal være folk til at udskænke øl/sodavand og pølser, ligesom der er kaffe, småkager og popcorn. Der er også gang i en hoppeborg, så børnene kan få brændt noget energi af.

Virksomheden har både nye og ældre traktorer og maskiner, og forberedelserne til åbent hus-arrangementet er allerede godt i gang. Der er mange forberedelser, der skal være afsluttet før jul, så gæsterne kan få en god oplevelse 27. og 28. december.

Læs også