Udvider mandskabsudlejning med stor hegnsklipper

Virksomheden FOGTGroup nær Vojens har specialiseret sig indenfor mandskabsudlejning og har netop udvidet sin maskindel med en stor Spearhead hegnsklipper med fire meters klippehøjde fra virksomheden og samarbejdspartneren Lars Bucka ApS nær Rødekro.

Spearhead hegnsklipperen kan klippe op til fire meter i højden – det sparer både tid og giver et pænere resultat.

MASKINER De har samarbejdet gennem flere år og kender hinanden godt – Bjarne Fogt fra mandskabsudlejningsfirmaet FOGTGroup ved Vojens og Lars Bucka, indehaver af entreprenørvirksomheden Lars Bucka ApS, Rødekro.

Fogt Group har netop købt en stor Spearhead hegnsklipper hos Lars Bucka – og dermed, ifølge Bjarne Fogt, tager et helt nyt arbejdsområde ind i firmaet, med en maskine, som han har store forventninger til:

-  Vi kommer til at kunne klippe hegn i op til fire meters højde, hvilket sparer både tid og giver en pænere klipning, konstaterer Bjarne Fogt.

Og det var også den specielle klippehøjde, der i sin tid fik Lars Bucka til at investere i Spearhead-hegnsklipperen, en klipper-type der normalt kun klipper i 2 – 2,5 meters højde.

-  Spearhead-klipperen passede bare ikke rigtigt ind hos os længere, fortæller Lars Bucka om baggrunden salget af klipperen til Fogt Group.

Samarbejde firmaerne imellem

FOGTGroup og Lars Bucka har gennem tiden samarbejdet med hinanden – og det samarbejde fortsætter fremover. FOGTGroup er med 23 ansatte er landsdækkende, mens Lars Bucka primært koncentrerer sig om det sydlige Jylland fra Sønderjylland og op til Kolding.

Hos Fogt Group handler det om mandskabsudlejning – og nu altså også ”mand og maskine” til opgaver for maskinstationer, entreprenører og lignende. I spidsen for virksomheden står Anja Fogt som direktør, mens Bjarne Fogt er formand.

Lars Bucka ApS blev startet af Lars Bucka selv tilbage i 2004, og hovedområdet var dengang primært maskinstationskørsel, men allerede året efter blev der udvidet med entreprenørarbejde og senere også lastbiltransport. I dag tilbydes der også udlejning af forskelligt materiel og maskiner til private, såvel som erhvervskunder.

Både Bjarne og Anja Fogt, glæder sig som Lars Bucka til at foråret sætter ind – det er den travle periode, mens vinterperioden normalt er den lidt mere stille periode.

Læs også