bannerPos

Valtra får sit eget Farming Simulator League-hold

Valtra træder ind i e-sportsverdenen ved at lancere sit eget hold i den kommende FSL-sæson, der starter i slutningen af november 2020. Team Valtra består af: Malte “Monti” Schünemann, Martin “Martin” Paulsen, Thomas “Scotty” Gottbehöde, Vincent “Hightower” Laatz, Marcel “MrMarcel5” Renke og Marcel “Marci “Rusche.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
26-10-2020 13:09
Valtra træder ind i e-sports-verdenen ved at lancere sit eget hold i den kommende FSL-sæson, der starter i slutningen af november 2020. Holdet består af seks spillere, der allerede har bevist sit høje niveau i konkurrencen, hvoraf tre af spillerne rangerer som nummer to i de sidste FSL-sæsonfinaler.

Valtra har haft en stærk tilstedeværelse i Farming Simulator-spillet siden 2015, og introducerede for nylig sin nye G-serie samtidigt med et offentligt »real-life« lanceringsevent.

- Farming Simulator har været en vigtig platform for Valtra, da det har gjort det muligt for os at komme ud til vores fans og publikum ud over landbrugssektoren. At sende et dedikeret Valtra-hold til FSL-løbet er det næste logiske trin for os. E-sport er tydeligt stigende, og gaming bringer interessante perspektiver med sig, om hvordan en virtuel oplevelse kan gavne udfordringer i den virkelige verden. Valtra vil helt sikkert lægge sig i spidsen for at udforske disse muligheder, siger Pamela Engels, Senior Manager Communications & Digital Marketing, Valtra EME.

De spillere, der er en del af Team Valtra, er erfarne Farming Simulator League-spillere med potentialet til at konkurrere om en plads på podiet i FSL samt præmiepuljen.

Professionel coaching

FSL-teamet bliver coachet i et samarbejde mellem den finske esportsorganisation KOVA Esports og Valtra. KOVA er baseret i Central Finland og administrerer i øjeblikket hold i syv forskellige spil, herunder CS: GO, League of Legends og Starcraft 2.

- Farming Simulator League er en ny udfordring for os, og vi ser virkelig frem til starten af den nye sæson. Selvom Farming Simulator ikke er det største e-sport-spil, har den en stabil spiller og fanbase. At lede et hold sammen med Valtra i dette spil skaber nye interessante muligheder. Denne type samarbejde er faktisk noget helt nyt i den finske og sandsynligvis endda globale esportsscene, siger Timo Tarvainen, General Manager for KOVA Esports.

Farming Simulator League-sæson 3 starter 27. november i Erlangen, Tyskland.

Team Valtra vil deltage i de fleste af FSL-sæson 3-begivenhederne, som på grund af den aktuelle coronasituation hovedsageligt vil blive organiseret som online-begivenheder.

FSL-sæson 3-finalen skal finde sted i november 2021 på Agritechnica-messen i Tyskland.

per@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 20 25 10 37

Statsminister afviser kategorisk at have brudt grundlov

Statsminister Mette Frederiksen placerer entydigt ansvaret for de seneste ugers kaotiske forløb omkring nedlukningen af minkerhvervet hos den tidligere fødevareminister Mogens Jensen (S) og embedsmændene i Miljø- og Fødevareministeriet.

Regeringens skatteudspil bekymrer sukkerproducent

- Vi kan ikke fra dansk side bare forvente, at vi kan lægge en ekstraregning i Danmark, og så det ikke får nogen konsekvens fremadrettet, lyder reaktionen fra Nordic Sugar Danmarks administrerende direktør til regeringens forslag om at hæve energiafgifterne.

FirstFarms øger omsætningen

Aktieselskabet FirstFarms, der arbejder med landbrug og jord i Østeuropa, øger toplinjen i tredje kvartal. Men et usikkert marked får selskabet til at nedjustere forventninger.

EU's fjerkræ-import og -eksport er skrumpet

I de første tre kvartaler af 2020 faldt både eksporten og importen i de 27 EU-lande, når det gælder fjerkrækød, i forhold til samme periode året før. Det skriver fleischwirtschaft.de.

Beskylder statsminister for at så tvivl om erstatning

Ifølge Agerskovgruppen bryder statsministeren grundloven, når hun i et ugegammelt interview med Ritzau benytter sig af ordet »hvorvidt«, mens hun taler om erstatning.

Fremtidens avlsrådgivning kan også være private initiativer

Kvægavlsselskaberne bliver større og større, men der er stadig plads til private initiativer, mener formanden for Dansk Holstein, Kristian Nielsen.
Side 1 af 1982 (39626 artikler)Prev1234567198019811982Next