Navnenyt uge 25-21 Nord

 

Ny hos Friland

31-årige Søren Eibye Svenstrup er ny mand hos Friland, hvor han fremover står for kommunikationen til landmænd og omverden.

Den journalistuddannede viborgenser kommer senest fra en stilling hos erhvervsmediet AgriWatch, der dækker virksomheder i og omkring landbruget, hvor han særligt har haft fokus på de største andelsselskaber samt en lang række af selskaber landbruget.

Dertil har Søren Svenstrup en fortid som journalist på Maskinbladet, ligesom han har en baggrund på regionale dagblade som Århus Stiftstidende og JydskeVestkysten. Han er uddannet journalist i 2014 fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus.

Søren Eibye Svenstrup

Søren Eibye Svenstrup

-

Nyansættelse i DanVit

Kaspar Herlevsen, 45 år, er ansat som rådgiver i DanVit.

Nyansættelsen sker som et naturligt led i at efterleve DanVits strategi, lyder det i en pressemeddelelse.

Ansættelsen skal understøtte rådgivningen af det stigende antal svineproducenter, der vælger at handle og samarbejde med DanVit.

Kaspar Herlevsen har mere end 20 års erfaring som driftsleder ved smågriseproducenter, og har de seneste 14 år haft ansvaret i en besætning, der i perioden er udvidet fra 750 til 3.200 søer med salg af 30 kg grise.

Han er uddannet landmand fra Asmildkloster landbrugsskole, suppleret med merkonomfag.

Kaspar Herlevsen

Kaspar Herlevsen

 

Ny hos KvægXperten

Simone Balthzersen er ansat som kvægrådgiver hos KvægXperten.

Hun har tidligere arbejdet som redaktør på fagmagasinet Bovilogisk. Hun er uddannet agrobiolog med speciale i kvæg og vil derfor blive en central del af den øgede digitalisering og rådgivning af fremtidens kvægbrugere. Hun vil være at finde i afdelingen i Skive.

Simone Balthzersen

Simone Balthzersen

--

Boje & Ladekjær har fået ny partner

Jesper Wind er optaget som partner i virksomhedsrådgivningsselskabet Boje & Ladekjær.

Han har en baggrund fra landbrugsrådgivningen hos LandboSyd, som blandt andet digitaliseringschef og revisor, hvor han har haft fokus på at benytte data til at kvalificere beslutningstagningen. Hertil har han været regnskabschef ved Ecco.

Jesper Wind er oprindelig uddannet landmand, hvortil han efterfølgende har taget en HD i regnskab og økonomistyring, samt en kandidatgrad i revision og regnskab.

- Boje & Ladekjær har med Jespers entre fået en erfaren ekspertise indenfor digitalisering. Både i forhold til styring af økonomi og ligeledes i forhold til at strukturerer og udnytte den data, der er til rådighed i virksomhederne.

Jesper Wind

Jesper Wind

Ny Group CFO i DLG-koncernen

Christina Nielsen vender 1. oktober tilbage til DLG-koncernen, hvor hun tiltræder som Group CFO og bliver en del af direktionen sammen med koncernchef Kristian Hundebøll og Group COO Jesper Pagh.

Christina Nielsen var fra 2015 til 2020 koncerndirektør for økonomi og regnskab i DLG og spillede en nøglerolle i den finansielle styrkelse af DLG-koncernen.

Koncernchef Kristian Hundebøll er glad for at kunne byde Christina Nielsen velkommen tilbage i DLG-koncernen, og han ser frem til samarbejdet.

- Hun er en dygtig leder, der allerede har vist vores bestyrelse, repræsentantskab og kolleger, at hun ikke alene har et meget stærkt fagligt fundament, men også forstår koncernen og vores DNA som andelsselskab, siger koncernchef Kristian Hundebøll.

Christina Nielsen er statsautoriseret revisor og har en Master of Science (MSc) i Business Administration og revision fra CBS.

08-25-oe

Christina Nielsen

 

Læs også