Navnenyt uge 38-21 Nord

Nyt ansigt hos John Frandsen

John Frandsen Landbrug – Nord, som dækker hele Nordjylland, har ansat Cecilie Westergaard Fisker som trainee. Hun er inden længe uddannet ejendomsmægler, og har en stor interesse for landbrugsejendomme. Hun har en kontoruddannelse fra Nordjyllands Politi, hvor hun har været 8 år.

Nyansættelsen kommer på baggrund af virksomhedens store succes og høje aktivitetsniveau siden Michael Kampp Mortensen startede afdelingen op i sommeren 2019. Siden har afdelingen oplevet stor tilgang og salg af mange landbrugsejendomme i alle størrelser fra lystejendomme til produktionslandbrug. En Tendens virksomheden ser fortsætter.

Michael Kampp Mortensen – Cecilie Westergaard Fisker 1

Cecilie Westergaard Fisker og Michael Kampp Mortensen

-

Rekordstort antal trainees hos Sagro 

Ikke færre end 17 trainees har rådgivningsvirksomheden Sagro ansat i august og september. I regnskabsafdelingen er der startet 12 unge nyuddannede, og i Planter & Miljø er der i samme periode startet fem unge, der nu vil dygtiggøre sig inden for klima, natur, miljø og planteavl. Også flere andre afdelinger ansætter løbende trainees. De nyansatte fordeler sig nogenlunde ligeligt i Sagros fire huse i Esbjerg, Billund, Herning og Holstebro.

- At vi i år ansætter et højere antal trainees end andre år handler ikke mindst om, at vi er nødt til at investere i fremtiden. Vi ved, at der om 3-5 år vil være en del erfarne medarbejdere, der går på pension, så det har vi brug for at imødekomme i god tid, siger Palle Høj, Sagros direktør for Regnskab.

elever trainees-sagro.jpg

Sagro har netop budt velkommen til 17 nye trainees. Her er de fleste af dem samlet.

--

To nye ansættelser i Agri Nord

Emily Zimmermann Dahl er ansat som økonomiassistent-elev i Agri Nord. Den nye økonomielev får fast base på kontoret i Aalborg, hvor hun skal udarbejde regnskaber, lave momsopgørelser, bogføre, kontere og servicere virksomhedens kunder. Emily Zimmermann Dahl er uddannet finansøkonom på Erhvervsakademi Dania i Hobro, og før det har hun taget en HHX-uddannelse i Viborg på linjen Marketing og innovation.

Emily Zimmermann Dahl

Emily Zimmermann Dahl

 

Mia Lærke Nielsen er ansat som økonomiassistent-elev i Agri Nord, hvor hun får base på kontoret i Hobro. De primære opgaver i Agri Nord bliver at lære at bogføre, kontere, lave momsopgørelser samt udarbejde regnskaber. Mia Lærke Nielsen er uddannet finansøkonom på Erhvervsakademi Dania i Hobro og er HHX-student fra HEG - Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser i Aars med en studieretning i Økonomi og finans. Hun har altid vidst, at hun ville gå i en økonomisk retning, men snusede kortvarigt til pædagog-studiet, inden hun endeligt valgte, at karrieren skulle være indenfor økonomi.

Mia Lærke Nielsen.jpg

Mia Lærke Nielsen

 

 

 

Læs også