Vestjyllands Andel opruster på kvæg- og griseområdet

Esben Marcussen

Vestjyllands Andel fortsætter oprustningen inden for salg, rådgivning og optimering. Senest har grovvareselskabet budt to nye ansigter velkommen i henholdsvis grise- og kvægfodergruppen.

Esben Marcussen er pr. 1. april 2022 ansat som intern produktkonsulent i Vestjyllands Andels grisefodergruppe. Hans primære arbejdsområder er inden for foderoptimering, hvor han i tæt samarbejde med kvalitetsafdelingen og produktionen skal være med til at styrke og udvikle Vestjyllands Andels grisefoderblandinger.

Esben Marcussen er født og opvokset på en so-ejendom i det sønderjyske. Sidenhen uddannede han sig først til produktionsleder og dernæst jordbrugsteknolog.

Esben kommer senest fra en stilling som rådgiver/receptcontroller hos Vilomix i fire år.

Tina Vestergård Hansen er pr. 1. juni 2022 ansat som produktkonsulent i Vestjyllands Andels kvægfodergruppe. Hendes primære arbejdsområder er optimering af råvareblandinger, kunderådgivning inden for foderplanlægning, produktionsoptimering og management.

Tina Vestergård Hansen er født og opvokset på en kvægejendom med 200 køer og har i flere år arbejdet på både større og mindre kvægbesætninger. Herunder et halvt år på en bedrift i New Zealand.

Tina er uddannet landmand via EUX og har efterfølgende læst til jordbrugsteknolog med speciale i kvæg. 

Læs også