Lyras styrker direktionen

Lyras A/S, som har udviklet et sikkert og stærkt energisparende alternativ til pasteurisering, har ansat Mark Kalhøj Andersen som CCO.

Mark Kalhøj Andersen har en mangeårig erfaring i international skalering, teknologi og udvikling af kunderelationer. Denne baggrund passer perfekt i Lyras’ ekspanderende vækststrategi, der til gavn for miljøet skal spare store mængder energi og vand hos den internationale fødevareindustri. 

- Jeg forventer, at Lyras med sin enestående disruptive teknologi vil ændre verdensmarkedet for eliminering af bakterier på en skånsom måde med store fordele for både miljøet og kvaliteten af slutproduktet. Den rejse glæder jeg mig til at være en del af. Jeg har prøvet det før med succes og glæder mig til at gøre det igen sammen med Team Lyras og de kunder, vi skal vokse sammen med, ikke bare være leverandører til, siger Mark Kalhøj Andersen.

Han har to uddannelser, både en Cand. Polyt i kemi med speciale i environmental engineering og en HD i organisation og ledelse med speciale i marketing management, begge fra Aalborg Universitet. 

- Vi er begejstrede for at kunne byde en kapacitet som Mark velkommen i Lyras. Hans erfaring med skalering er en uvurderlig ressource at få med ombord på vores vækstrejse, så vi ser meget frem til samarbejdet, siger CEO Rasmus Mortensen. 

Læs også