Vestjyllands Andel udvider direktionen

Foderstofselskab ansætter to nye direktører fra egne rækker.

Svend Kvorning.

Svend Kvorning Ehmsen (COO) og Jeppe Tokkesdal (CCO) indtræder pr. 1. juli i Vestjyllands Andels direktion. Begge kommer fra egne rækker og har solid erfaring fra grovvarebranchen, oplyser Vestjyllands Andel i en pressemeddelelse.

Hidtil har direktionen udelukkende bestået af CEO Steen Bitsch.

- Vestjyllands Andel har i de seneste år udvidet aktiviteterne betragteligt. Flere forretningsområder er kommet til, og i takt hermed er ledelsesopgaven selvsagt også blevet større. Derfor er denne udvidelse og samtidige foryngelse af direktionen i naturlig forlængelse af den strategi, som bestyrelsen har lagt, forklarer Steen Bitsch.

Vestjyllands Andel oplyser, at det landmandsejede selskab er Danmarks tredjestørste grovvareselskab, som er repræsenteret med 26 afdelinger fordelt ud over store dele af Jylland. Den årlige omsætning er 2,3 milliarder kroner i selskabet, der beskæftiger cirka 250 medarbejdere og har cirka 4.000 medlemmer.

Jeppe Tokkesdal får blandt andet fornøjelsen af at videreudvikle Vestjyllands Andels kommercielle strategi inden for selskabets efterhånden mange forretningsområder, mens Svend Kvorning Ehmsen blandt andet skal være med til at udvikle selskabets kerneforretning.

Læs også