bannerPos

Ny produktkonsulent

Bent Kjeldsen

Redaktionen

30-04-2019 08:43

Bent Kjeldsen, Silkeborg, er pr. 1. april ansat som produktkonsulent inden for planteavl i Nielsen & Smith A/S, Glostrup. Han bliver dermed tilknyttet Hornsyld Købmandsgaard A/S, der er medejer af Nielsen & Smith A/S.

Bent Kjeldsen, 63 år, har 40 års erfaring inden for grovvarebranchen, hvor han primært har haft større planteavlere som kunder. Han har gennem de sidste 11 år arbejdet i BMG. Tidligere har han været ansat i KFK, Shell Farm, Superfos og DLG.

I det nye job hos Nielsen & Smith A/S får han Sjælland, Lolland og Falster som sit primære arbejdsområde, og han kommer også til at arbejde med kunder i resten af Danmark samt i Baltikum. Hans arbejdsområde bliver køb af korn samt salg af gødning, plantebeskyttelsesmidler, såsæd, olie m.m.

Bent Kjeldsen har et stort netværk og en stor kundeportefølje, og han ser frem til de nye udfordringer og til at repræsentere Nielsen & Smith A/S samt Hornsyld Købmandsgaard A/S. Han kommer til at arbejde med base fra hjemmet i Ebstrup nord for Silkeborg, hvor han også driver et landbrug på 60 hektar.

Intensivt landbrug er vejen frem for klimaet

Hvis man lod os gødske mere, kunne dansk landbrug alene løse den danske del af klimaopgaven, mener skribenten.

Tilsagn om tilskud til jordfordeling

Klarlæg allerede nu, om der kan være grundlag for en jordfordeling, inden der åbnes for ansøgninger til en ny tilskudsordning, lyder rådet fra Søren Nørgaard Sørensen, advokat og partner, HjulmandKaptain.

Hvor tjener man pengene i sit markbrug?

Når man kender sine omkostninger og arbejder med sine nøgletal, stiger interessen for bedriften og evnen til forandringer. - Man tjener derfor typisk mere ved at deltage i et DB2-tjek, påpeger maskinkonsulent Christian Rabølle, VKST.

Digitale kurser kan løfte arbejdet i stalden

Otte forskellige kurser tager fat i den basale viden om, hvordan vi passer grisene, hvad det er vigtigt at holde øje med i stalden, etc.

Ekspert vil have kommunerne ind i dige-kampen

Hvis der skal skabes mere klarhed om beskyttede diger i Danmark, må kommunerne komme i gang med den konkrete udpegning, mener museumsinspektør Tenna Kristensen, Museum Sønderjylland.

Gårdmejeri i Vendsyssel leverer luksusoste til Singapore Airlines

Singapore Airlines vil fremover tilbyde sine passagerer på businessclass flere oste fra Sønderhaven Gårdmejeri i Brønderslev. De nye oste vil blive specielt udviklet efter ønsker fra flypassagererne.

Danish Crown-direktør: Markedet tillader ikke prisstigninger

Direktør i Danish Crown Beef, Finn Klostermann fortæller, at han udmærket forstår slagtekalveproducenternes frustration over nuværende afregningspriser. At priserne ikke er højere, skyldes flere faktorer, forklarer han.
Side 1 af 1542 (30833 artikler)Prev1234567154015411542Next