bannerPos

Ny produktkonsulent

Bent Kjeldsen

Redaktionen

30-04-2019 08:43

Bent Kjeldsen, Silkeborg, er pr. 1. april ansat som produktkonsulent inden for planteavl i Nielsen & Smith A/S, Glostrup. Han bliver dermed tilknyttet Hornsyld Købmandsgaard A/S, der er medejer af Nielsen & Smith A/S.

Bent Kjeldsen, 63 år, har 40 års erfaring inden for grovvarebranchen, hvor han primært har haft større planteavlere som kunder. Han har gennem de sidste 11 år arbejdet i BMG. Tidligere har han været ansat i KFK, Shell Farm, Superfos og DLG.

I det nye job hos Nielsen & Smith A/S får han Sjælland, Lolland og Falster som sit primære arbejdsområde, og han kommer også til at arbejde med kunder i resten af Danmark samt i Baltikum. Hans arbejdsområde bliver køb af korn samt salg af gødning, plantebeskyttelsesmidler, såsæd, olie m.m.

Bent Kjeldsen har et stort netværk og en stor kundeportefølje, og han ser frem til de nye udfordringer og til at repræsentere Nielsen & Smith A/S samt Hornsyld Købmandsgaard A/S. Han kommer til at arbejde med base fra hjemmet i Ebstrup nord for Silkeborg, hvor han også driver et landbrug på 60 hektar.

Brasiliansk farmer dyrker Conservation Agriculture – fordi det på alle måder er bedst

På Agripastos Farm er efterafgrøder, sundt sædskifte og nye, bedre såmaskiner taget i brug for især at gøre jorden mere frugtbar ved at øge dens indhold af humus. Skiftet til CA har også betydet, at erosionen er ophørt, hvilket er særdeles vigtigt.

Succes med nyt foldkoncept

Med nyt foldkoncept fravænnes en halv gris mere pr. so på Ulvehøjgaard ved Brørup, og de fravænnede smågrise vejer 1,6 kilo mere.

Forekomst af influenza har ingen sæson

Dyrlægerne hos Vet-Team anbefaler, at der tages prøver inden, vaccination mod influenza begyndes, men også med jævne mellemrum efterfølgende, for at se om det fortsat er den rigtige type, man vaccinerer imod.

Tag flere sorter ind

Hvedeforælder Finn Borum fra Sejet Planteforædling giver sit bud på, hvorfor man skal vælge sorter med forskellige dyrkningsegenskaber. Planteavler Esben Kappel benytter også denne strategi og glæder sig over udsigten til høje udbytter.

Ny presser i Danmark

Den nye bigballepresser, Kuhn LSB 1290iD, kører nu for første gang i Danmark.

Fendts Ideal 10-mejetærsker nærmer sig danske marker

IdealDrive – styresystemet uden rat - er en feature i Fendts kommende topmodel. De første mejetærskere fra producentens øverste hylde kommer til at køre tests i den europæiske høst i år. Danske kunder kan få en ny Ideal 10-maskine til 2021-høsten.

Rapsprisen stiger på trods af høstens kommen

Normalt falder rapsprisen under høst her i Europa. Det virker blot ikke til at blive tilfældet i år. I stedet presser den europæiske rapspris på for nye stigninger og det tyder dermed på, at rapshøsten i Europa ikke bliver for god i år.

Foretræk høst til den tidlige side

Landbonord anbefaler så tidlig høst som muligt.

Kornhøsten kører nemt

Kornet tørrer godt og vinterbyggen er mange steder snart i hus.
Side 1 af 1586 (31708 artikler)Prev1234567158415851586Next