bannerPos

Ny produktkonsulent

Bent Kjeldsen
30-04-2019 08:43

Bent Kjeldsen, Silkeborg, er pr. 1. april ansat som produktkonsulent inden for planteavl i Nielsen & Smith A/S, Glostrup. Han bliver dermed tilknyttet Hornsyld Købmandsgaard A/S, der er medejer af Nielsen & Smith A/S.

Bent Kjeldsen, 63 år, har 40 års erfaring inden for grovvarebranchen, hvor han primært har haft større planteavlere som kunder. Han har gennem de sidste 11 år arbejdet i BMG. Tidligere har han været ansat i KFK, Shell Farm, Superfos og DLG.

I det nye job hos Nielsen & Smith A/S får han Sjælland, Lolland og Falster som sit primære arbejdsområde, og han kommer også til at arbejde med kunder i resten af Danmark samt i Baltikum. Hans arbejdsområde bliver køb af korn samt salg af gødning, plantebeskyttelsesmidler, såsæd, olie m.m.

Bent Kjeldsen har et stort netværk og en stor kundeportefølje, og han ser frem til de nye udfordringer og til at repræsentere Nielsen & Smith A/S samt Hornsyld Købmandsgaard A/S. Han kommer til at arbejde med base fra hjemmet i Ebstrup nord for Silkeborg, hvor han også driver et landbrug på 60 hektar.

Forlængelse af køresilo gav maksimalt straksfradrag

Landsskatteretten mente, at en forlængelse af to køresiloer var en bygningsbestanddel til stalden. Derfor kunne landmanden trække hele udgiften til forlængelsen fra som straksfradrag, skriver Seges på Landbrugsinfo.dk.

Svinenoteringen falder igen

Danish Crowns notering for slagtesvin falder igen. Noteringen for uge 23 står på 11,40 kroner, og dermed falder noteringen med 30 øre.

igus åbner digital innovations messen 2020

Mere end 100 motion plastics innovationer viser hvordan kunderne kan reducere omkostninger og forbedre deres teknologi

Opfrisk kursus i sprøjtebevis hurtigst muligt

Miljøstyrelsen har på grund af corona-krisen givet dispensation for de sprøjtecertifikater, der er udløbet efter 1. september 2019. Men dispensationen løber kun frem til den 31. december, så man bør hurtigst muligt få opdateret sit bevis, siger rådgiver.

Ny skadevolder får økologer til at så vårhvede i november

Bygfluens larve har de seneste år taget 30 procent af udbyttet i vårhvede. Derfor eksperimenterer økologer nu med at så vårhveden i november, hvilket ser ud til at give flere fordele i økologisk planteavl.

FirstFarms starter 2020 med millionoverskud

Landbrugskoncernen FirstFarms, der driver landbrug i Østeuropa, kom ud af første kvartal 2020 med et overskud før skat på 6,9 millioner kroner. Koncernen fastholder sine forventninger til hele året på trods af de usikre markedsvilkår.
Side 1 af 1848 (36948 artikler)Prev1234567184618471848Next