To jubilæer i Agri Nord

Lørdag den 1. august har Dorte Buus, Jyllandsgade i Skørping, 25 års jubilæum i Agri Nord.

Dorte Buus er sekretær for Jura & Ejendom og AN Advokater. Hun står for alt sekretærarbejdet i forbindelse med ejendomshandler og juridiske sager såsom tinglysning, stifte selskaber, indhente offentlige informationer og lave udkast til kontrakter og aftaler med mere.

Dorte Buus er oprindeligt kontoruddannet med speciale i ejendomshandler på ejendomskontoret i det daværende Hobro og Omegns Landboforening. Hun har derfor været med gennem flere fusioner og sidder i dag på Agri Nords kontor i Aalborg, hvor al rådgivning vedrørende ejendom og jura er blevet samlet.

Privat bor Dorte Buus i Skørping og bruger flittigt den skønne natur i området blandt andet til vandreture. En anden stor passion er fodboldklubben AaB, som hun følger tæt, og hun er en fast gæst på Vesttribunen på Aalborg Portland Park.

Jubilæet fejres internt med kollegaerne og med familien.

Lang karriere

Lørdag den 1. august har også Willy Møller, Postbakken 18, Farsø, været ansat i Agri Nord i 25 år. Willy Møller er virksomhedsrådgiver med speciale i selskaber, skat, generationsskifte og omstruktureringer. Han er desuden meget brugt i krise-sager og er en aktiv del af det interne arbejde i Agri Nord med kvalitetssikring med mere.

Han har en lang karriere bag sig indenfor skatteområdet og er både uddannet skatterevisor og registreret revisor. Han er oprindeligt udlært på skattekontoret i det daværende Farsø Kommune og har blandt andet arbejdet med skattesystemer for Kommunedata i Odense. Willy Møller har desuden i en årrække arbejdet med at optrævle forskellige former for økonomisk kriminalitet, herunder selskabstømmersager.

Privat bor han sammen med sin hustru i Farsø. Parret har tre børn og to børnebørn, og der er et barnebarn mere på vej. I sin fritid er Willy aktiv som næstformand for Det Konservative Folkeparti i Vesthimmerland, kasserer i Aars Skakklub og selv aktiv spiller og dommer. Han har stenhuggerkursus, og skal der laves håndværksarbejde på huset, klarer han det selv.

Er der tid tilovers tager Willy en tur på motorcyklen eller ud at fiske. Han tager af og til også harmonikaen med hen på et plejehjem for at underholde de ældre.

Jubilæet fejres internt med kollegaerne både i Aalborg og Hobro, hvor han har arbejdsplads begge steder.

mip

 

Læs også