bannerPos

To nye i LandboNord

Jacob Ibsen er ansat som virksomhedsrådgiver

Redaktionen

12-09-2019 08:00

Jacob Ibsen er ansat som virksomhedsrådgiver ved LandboNord. Jacob kommer fra en stilling som økonomikonsulent ved LMO, hvor han har arbejdet med VSO og selskabsregnskaber samt virksomhedsrådgivning. Igennem de sidste 12 år har Jacob Ibsen beskæftiget sig indenfor regnskab, økonomistyring og skat. Han er uddannet revisor hos KPMG og har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud. og HD i Regnskab og Økonomistyring.

Ann Wibe Andersen er tiltrådt som planteavlskonsulent i LandboNord. Ann er nyuddannet jordbrugsteknolog fra Zealand Erhvervsakademi i Slagelse. Hun kommer oprindeligt fra Langholt ved Vodskov i Vendsyssel – og vender altså nu tilbage til det nordjyske sammen med mand og barn. Ann Wibe Andersen har under uddannelsen blandt andet været i længerevarende praktik i VKST.

Gem sæsonens fosfortilførsel til foråret

DAP har for alvor fundet vej til landets bedrifter, hvor den kvælstofholdige NP-gødning anvendes flittigt – ikke mindst i forbindelse med den højaktuelle efterårsgødskning af vintersædsmarkerne. Men der er god grund til at anvende DAP med omtanke – ellers kan det mærkes på pengepungen og potentielt set også udbyttet.

Peder Philipp stopper i Danish Crown Beef

Efter næsten tre årtier som bestyrelsesmedlem og over 20 år som formand for Danish Crown Beef har Peder Philipp valgt ikke at genopstille, når der er valg senere på året, oplyser Danish Crown.

Firmaer afholder »drop-in« maskindemonstrationer

Så er der mulighed for at afprøve den nye Fendt Vario 942 eller en Fendt Vario 724 i marken, samt se om Dal-Bo’s TriMax udfører et godt stykke arbejde i stubmarkerne.

Vinterklargøring af græsmarken

God overvintring af græsmarken afhænger både af vinteren og korrekt pleje i efteråret for at sikre en robust mark med potentielt højt udbytte til næste års græshøst.

Forbruget af zink er på rette vej

Seges Svineproduktion har i flere år haft fokus på at minimere forbruget af medicinsk zink med henblik på at finde alternative løsninger senest i 2022, når et forbud træder i kraft.

Fire nye traktorer fra John Deere

John Deere har udviklet fire helt nye traktorer i 6M-serien med højere niveauer af komfort, ydeevne, manøvredygtighed og udsyn.
Side 1 af 1634 (32669 artikler)Prev1234567163216331634Next