bannerPos

To nye i LandboNord

Jacob Ibsen er ansat som virksomhedsrådgiver
12-09-2019 08:00

Jacob Ibsen er ansat som virksomhedsrådgiver ved LandboNord. Jacob kommer fra en stilling som økonomikonsulent ved LMO, hvor han har arbejdet med VSO og selskabsregnskaber samt virksomhedsrådgivning. Igennem de sidste 12 år har Jacob Ibsen beskæftiget sig indenfor regnskab, økonomistyring og skat. Han er uddannet revisor hos KPMG og har en uddannelsesmæssig baggrund som cand.merc.aud. og HD i Regnskab og Økonomistyring.

Ann Wibe Andersen er tiltrådt som planteavlskonsulent i LandboNord. Ann er nyuddannet jordbrugsteknolog fra Zealand Erhvervsakademi i Slagelse. Hun kommer oprindeligt fra Langholt ved Vodskov i Vendsyssel – og vender altså nu tilbage til det nordjyske sammen med mand og barn. Ann Wibe Andersen har under uddannelsen blandt andet været i længerevarende praktik i VKST.

Spekulanterne tror ikke på handelsaftalen

Den 15 januar underskrev USA og Kina fase 1 i en aftale om at afvikle de to landes handelskonflikt. Aftalen betyder blandt andet, at Kina skal købe flere landbrugsprodukter, især sojabønner, fra USA. Men det tvivler spekulanterne på bliver en realitet.

Coronavirus sætter råvarepriser under pres

Usikkerhed om hvordan udbruddet af Coronavirus vil påvirke den globale økonomi, sætter aktiekurser og råvarepriser under pres. Dog stiger prisen for guld, hvilket signalerer, at investorer og børshandlende er nervøse for hvad udbruddet af Coronaviruset vil bringe for fremtiden.

Frygt for corona-virus på aktiemarkederne

Frygt for Coronavirus sender aktiemarkeder i gulvet.

Danmark arbejder for så grøn landbrugsstøtte som muligt

EU’s landbrugsministre mødtes mandag til møde i Bruxelles. Fra dansk side blev der opfordret til, at EU’s grønne mål i »Green Deal« bliver udgangspunktet for landbrugspolitikken fremover.

Tips til svineproducenter med overskud

De gode tider i den danske svinesektor bør bruges til at sikre fremtiden bedst muligt. Hvordan du gør det, kan du læse mere om i en ny pjece, som Landbrug & Fødevarer har udgivet.

Få et billede af økonomien i landbruget lige nu

LandboSyd præsenterer tirsdag den 4. februar de første regnskabstal for 2019 samt aktuel prognose for 2020. Grundlaget er et solidt talmateriale fra 400 regnskaber.
Side 1 af 1754 (35075 artikler)Prev1234567175217531754Next