Nationalpark har fået over 50 partnere

Med Esrum Møllegård og brægende får som bagtæppe bød nationalparken Kongernes Nordsjælland søndag og mandag over 50 nye partnere velkommen. Partnerne kommer fra lokalområdet og tæller bl.a. foreninger, virksomheder, landbrugere og selvstændige. Fælles for dem alle er, at de nu har givet håndslag på, at de gerne vil være med til at udvikle nye oplevelser og produkter med nationalparken som omdrejningspunkt. 

- Det er en milepæl, at vi nu kan byde vores første partnere velkomne. Vi er enormt stolte af, at vi har fået så mange engagerede partnere, der gerne vil støtte op om nationalparken og være med til at udvikle den. Vi er meget afhængige af den lokale opbakning til nationalparken, og det her er derfor et kæmpe rygstød, siger Carl Frederik Bruun, bestyrelsesformand i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

På introkurset blev partnerne præsenteret for faglige oplæg, bl.a. om hvordan man er en god vært for sine gæster, og en tur ud i naturen omkring Esrum Møllegård. Alt sammen med det formål at opbygge viden og fællesskab så de nye partnere kan repræsentere nationalparken.

Læs også