Pöttinger opruster i det østjyske

Det bliver Hadsten Maskiner, der bliver Pöttinger-forhandler i det østjyske. Hadsten Maskiner er i forvejen Massey Ferguson-forhandler.

- Vores aftale med Pöttinger styrker vores forretning og vi ser det som næste step i udviklingen af Hadsten Maskiner. Pöttinger er et kvalitetsprodukt, der supplerer vores produktsortiment rigtig godt, siger indehaver Ole Eberhard af Hadsten Maskiner, og fortsætter:

- De senere år er Pöttinger gået meget frem på det danske marked, og vi tror på et rigtig stort potentiale for produktet i vores område, påpeger Ole Eberhard.

- Hadsten Maskiner er beliggende i et område, hvor der er efterspørgsel efter vores produkter, hvilket er en vigtig del af det fremtidige samarbejde, siger Steen Lerche Hansen, der er salgschef for Pöttinger i Danmark og tilføjer, at forretningsfilosofien hos Hadsten Maskiner med engagementet og interesse for både kunder og os som leverandør, gør at vi ser frem til samarbejdet med Hadsten Maskiner.

I 2009 blev Hadsten Maskiner grundlagt af Ole Eberhard. I 2019 blev der bygget nyt domicil på adressen: Brogårdsvej 28, hvor maskinforretningen har til huse i dag.

Læs også