Få en smagsprøve på nyt råmælksprodukt

Virksomhederne Biofiber-Damino og Biochem distribuerer deres produkter gennem forhandlere. På NutriFair kan man møde folkene bag produkterne. Og smage på varerne.

Foderoptag, sundhed og ydelse er i fokus hos Biochem, der på årets NutriFair, sammen med Chr. Hansen, medbringer foderløsninger til kalve og kvæg.

- Vi kan tilbyde både pre- og probiotiske produkter, for eksempel TechnoYeast og BioPlus YC fra Chr. Hansen. Det kan man bl.a. bruge i startfoder til kalve og i mælkeerstatning.

- Der er samme grundtanke bag vores produkter til unge dyr, når det kommer til pre- og probiotika, uanset dyregruppe. Det handler om tidlig foderoptagelse, sunde dyr og at få mere ud af mindre, uanset om vi taler om prebiotika, probiotika, mineraler eller andre af vores produkter, forklarer Biochems technical sales manager i Skandinavien, Brian Larsen.

Smag selv

Desuden kan kvægbrugere se frem til at blive præsenteret for et nyt produkt på det danske marked. Biofiber-Damino lancerer deres råmælkspulver ColoDan Feed, som de besøgende selv kan smage på:

- Vi er klar med gode råd omkring anvendelse af produktet og udlevere samtidig gratis vareprøver.

- Da vi producerer det samme produkt som kosttilskud til mennesker, håber vi, at vi vil kunne tiltrække de besøgendes opmærksomhed, når vi afholder vores event, hvor man vil kunne smage på koens råmælk, fortæller Sussi Thomasen, produktmanager ved Biofiber-Damino.

Direkte rådgivning

Både Biofiber-Damino og Biochem distribuerer deres produkter gennem forhandlere. Derfor ser de begge særligt frem til NutriFair, hvor de står klar til at rådgive landmanden direkte.

- Vi forsøger at henvende os bredt, så vi glæder os til både at møde griseproducenten, mælkeproducenten og fjerkræproducenten, samt den samlede grovvareindustri, siger Brian Larsen, der er Biochems technical sales manager i Skandinavien.

Læs også